Lego

Lego
Lego

  Философията на LEGO® е, че качествената игра обогатява живота на детето и поставя основите на по-нататъшния му живот като възрастен. Играта е ключов елемент в израстването и развитието на децата и стимулира въображението и зараждането на идеи и креативност. Всички продукти на LEGO се базират на философията - Учене и развитие чрез игра.
  Верни на мотото "Само най-доброто е достатъчно добро" LEGO Group държи на качеството на своите продукти от 1932г., когато основателят Ole Kirk Kristiansen започнал да прави дървени играчки. През 1958 г. се ражда използваната и до днес стандартна LEGO тухличка 4 х 2.
  LEGO е конструктор, в чиято основа са малки многоцветни пластмасови елементи (тухлички), излети по оригинален калъп, осигуряващ перфектното им пасване и закрепване един за друг. През годините палитрата от елементи, предлагани от LEGO, нараства неимоверно, като към момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които могат да се построят животни, автомобили, самолети, замъци, космически кораби и много други. Въпреки многото нововъведения, градивните принципи на играта остават непроменени вече над 50 години.
  Всяка LEGO плочка е част от LEGO системата за игра, което означава, че лесно може да се комбинира по безбройни начини и също толкова лесно да се разглабя. Колкото повече LEGO части имате - толкова повече възможности за креативност. Комбинацията от структурирана система, логическо мислене и възможност за прилагане на неограничена креативност окуражават детето да се развива и учи в процеса на игра.
  LEGO Group иска да остави своето положително наследство в света. Компанията работи спазвайки производствени практики, щадящи за околната среда и обществото, което децата ще наследят. Тя се стреми да вдъхновява и развива строителите на утрешния ден.

Вижте повече

РАЗГЛЕДАЙ РАЗЛИЧНИ СЕРИИ ТУК:

lego batman movie Lego Brick Headz Lego City lego-classic lego-creator

lego-disney-princess lego-duplo lego-elves lego-friends lego-juniors

lego-minecraft lego-nexo-knight lego-ninjago lego-speed lego-star-wars

                                             lego-super-heroes lego-technic lego-trolls

     Каталог Raya Toys 2020:

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5