Дървени скринове и гардероби

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 45

Дървени скринове и гардероби

Още от малки бебенца, децата имат куп неща, които трябва родителите да прибират в шкафове, гардероби и скринове. Тези мебели за изключително необходими, за това най-често, родителите закупуват първо бебешки скрин, който след това комбинират с детски гардероб. Колкото повече пространство за събиране на бебешките дрехи и аксесоари имате, толкова по-добре. Имайте предвид, че тези мебели може да се използват за дълъг период от време, дори когато детето ви е вече на юношеска възраст. Можете да изберете различен дизайн на скрина, с различни типове разпределение и брой чекмеджета. Сайтът разполага с различни цветови комбинации и размери, с доказан произход на материалите за изработка и гаранция за качество от фирмата производител. По този начин ще осигурите на малкия ви герой удобство и безопасност. Разполагаме с обзавеждане, подходящо за момченце или момиченце. А ако се чудите какво да изберете - време е да поговорим малко по-подробно, което ще ви помогне да направите най-правилния избор.

детски скринове

Какво трябва да знаем за детския гардероб

Произведен от масивно дърво или ПДЧ, определено тази мебел е сред най-неатрактивните вещи за детето. Той, обаче, е изключително нужен и е немислимо ако не присъства в стаята на вашето бебе къде бихте побрали всички негови дрехи и аксесоари. Когато избираме е важно да се съобразим с няколко важни неща:

  • съобразете цветовете му с тези на останалата част от интериора;
  • независимо какъв модел избирате, той трябва да бъде достатъчно обезопасен;
  • избирайте продукти от качествени материали, за да се възползвате дълго от неговата употреба;
  • съобразете начина на разположение на рафтовете и мястото за закачалки, за да може всяка част от пространството в него да бъде използвана.

Изберете внимателно мястото във вашия дом, на което ще го разположите, за да се впише правилно в интериора, без да пречи на свободното пространство.

Накратко казано, двете най-важни неща, които е добра да знаете за детския гардероб и, с който да се съобразите при покупка са доколко той ще ви бъде удобен и достатъчно обезопасен ли е. Детския гардероб е изключително необходима вещ, затова измерете с какво пространство разполагате и още сега поръчайте от онлайн магазина на Рая Тойс.

Кога скринът е по-добрият вариант

Ако не разполагате с достатъчно пространство, то изберете скрин, чийто шкафове са изключително удобни и практични. Като за начало, те успяват да поберат голяма част от нещата на бебето. Изберете модел с повивалник отгоре, на който лесно да сменяте памперси и преобличате бебето. Всички модели са изработени от качествено дърво, което също ги прави добър вариант. Ако вашето бебе няма самостоятелна детска стая и кошарата му е при вас, то скринът също трябва да бъде разположен в стаята на родителите. Тогава той е по-добър вариант, тъй като ще заеме по-малка част от свободното пространство.

Скринове за детска стая

Защо да изберем Rayatoys.com

Всеки продукт закупен от нас е в перфектното съотношение между цена и качество. Ако искате да направите най-добрия избор за вашето малко съкровище, то е време да ни се доверите. Благодарение на нашия онлайн магазин имате възможността да разгледате и сравните редица продукти, докато намерите, този, който задоволява вкуса ви. Изберете сами или потърсете помощ от нашите консултанти. Сигурни се, че независимо какъв скрин или гардероб сте избрали, то няма да бъдете разочаровани от покупката. Качествените продукти, които предлагаме, ще ви позволят да обзаведете детската стая до най-малкия детайл, а здравите материали, от които се произвеждат, гарантират, че ще ги използвате от новородено до юношеска възраст.