Дървени скринове и гардероби

Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 180

 1. Скрин Italbaby ROCKSTAR 3ч. Бял

  С предварителна заявка до 30 работни дни

  Скрин Italbaby ROCKSTAR 3ч. Бял
  1 209,00 лв.
 2. Скрин Italbaby MOOD 3ч. Бял

  С предварителна заявка до 30 работни дни

  Скрин Italbaby MOOD 3ч. Бял
  1 509,00 лв.
 3. Скрин Italbaby DISCOVER 3ч. Бял

  С предварителна заявка до 30 работни дни

  Скрин Italbaby DISCOVER 3ч. Бял
  1 009,00 лв.
 4. Скрин Italbaby CONCEPT 3ч. Бял

  С предварителна заявка до 30 работни дни

  Скрин Italbaby CONCEPT 3ч. Бял
  1 509,00 лв.
 5. Скрин Italbaby OSLO 3ч. Бял

  С предварителна заявка до 30 работни дни

  Скрин Italbaby OSLO 3ч. Бял
  1 909,00 лв.
Филтри
на страница

Артикули 1-40 от 180

Дървени скринове и гардероби

Още от малки бебенца, децата имат куп неща, които трябва родителите да прибират в шкафове, гардероби и скринове. Тези мебели за изключително необходими, за това най-често, родителите закупуват първо бебешки скрин, който след това комбинират с детски гардероб. Колкото повече пространство за събиране на бебешките дрехи и аксесоари имате, толкова по-добре. Имайте предвид, че тези мебели може да се използват за дълъг период от време, дори когато детето ви е вече на юношеска възраст. А ако се чудите какво да изберете - време е да поговорим малко по-подробно, което ще ви помогне да направите най-правилния избор.

Какво трябва да знаем за детския гардероб

Произведен от масивно дърво или ПДЧ, определено тази мебел е сред най-неатрактивните вещи за детето. Той, обаче, е изключително нужен и е немислимо ако не присъства в стаята на вашето бебе къде бихте побрали всички негови дрехи и аксесоари. Когато избираме е важно да се съобразим с няколко важни неща:

 • съобразете цветовете му с тези на останалата част от интериора;
 • независимо какъв модел избирате, той трябва да бъде достатъчно обезопасен;
 • избирайте продукти от качествени материали, за да се възползвате дълго от неговата употреба;
 • съобразете начина на разположение на рафтовете и мястото за закачалки, за да може всяка част от пространството в него да бъде използвана.

Накратко казано, двете най-важни неща, които е добра да знаете за детския гардероб и, с който да се съобразите при покупка са доколко той ще ви бъде удобен и достатъчно обезопасен ли е. Детския гардероб е изключително необходима вещ, затова измерете с какво пространство разполагате и още сега поръчайте от онлайн магазина на Рая Тойс.

Кога скринът е по-добрият вариант

Ако не разполагате с достатъчно пространство, то изберете скрин, чийто шкафове са изключително удобни и практични. Като за начало, те успяват да поберат голяма част от нещата на бебето. Изберете модел с повивалник отгоре, на който лесно да сменяте памперси и преобличате бебето. Всички модели са изработени от качествено дърво, което също ги прави добър вариант. Ако вашето бебе няма самостоятелна детска стая и кошарата му е при вас, то скринът също трябва да бъде разположен в стаята на родителите. Тогава той е по-добър вариант, тъй като ще заеме по-малка част от свободното пространство.

Защо да изберем Rayatoys.com

Всеки продукт закупен от нас е в перфектното съотношение между цена и качество. Ако искате да направите най-добрия избор за вашето малко съкровище, то е време да ни се доверите. Благодарение на нашия онлайн магазин имате възможността да разгледате и сравните редица продукти, докато намерите, този, който задоволява вкуса ви. Изберете сами или потърсете помощ от нашите консултанти. Сигурни се, че независимо какъв скрин или гардероб сте избрали, то няма да бъдете разочаровани от покупката.