Въртележки за кошара и легло

Филтри
на страница

27 продукт(а)

Филтри
на страница

27 продукт(а)

Въртележки за кошара

Забавлението за вашето дете е изключително важно, за да расте то здраво, щастливо и спокойно. Още от новородено, детето трябва да развива сетивата си, а това става благодарение на въртележките за кошара, които освен, че привличат вниманието им, помагат за лесното заспиване и спокойния сън. Музикалните и интерактивни играчки, окачени на бебешкото легълце, количка или  кошница, са красиви и полезни и определено трябва всяко дете да сдобие с поне една. 

Различните модели и марки са оборудвани с разнообразни характеристики – музика и различни звуци, скорости на движение и въртене и светлини. Можете да изберете и материала, от който са изработени фигурките, като те могат да бъдат плюшени, дървени, пластмасови или комбинирани, в различни цветове. Можете да избирате и формата им – дали да бъдат животинки от джунглата, анимационни герои или превозни средства. Повечето модели разполагат и с дистанционно за отдалечен контрол, което ви дава възможност да контролирате въртележката от всяка точка на стаята. Всички артикули са с различен дизайн и са с доказано качество. Забавни са и вашето бебе ще ги гледа с интерес и ще им обръща голямо внимание.

Как се прикрепя музикалната играчка за кошарата

Различните продукти са или със специални щипки или друг подобен механизъм, с който прикрепянето към кошарата да бъде бързо и лесно. След монтиране, те са достатъчно стабилни и дори по време на игра, в случай, че бебето ги стига и дърпа, няма опасност въртележката за легло да падне и да го нарани. Докато бебето порасне достатъчно, най-много време прекарва в в бебешкото легло, а закрепването на тази музикална, въртяща и висяща играчка ще го разнообразява по всяко едно време.

музикална играчка за кошара

Какви функции имат

Преди да уточним всички функции, нека първо уточним какви видове ще откриете в магазините на Рая Тойс:

  • комбинирани с лампа;
  • арки/гриф;
  • Музикални с механизъм тип латерна или на батерии.

Независимо кой вид предпочитате, основните им функции е да забавляват детето и да го разнообразяват, докато е легнало. Освен това, те развиват детската фина моторика и стимулират зрителното и звуковото възприемане. Пеещите играчки успокояват слуха, развиват любопитството и помагат за здравия и спокоен сън.

Как помагат на бебето

Благодарение на всички изброени функции по-горе, малките бебета се развиват правилно и растат здрави и щастливи, прекарвайки време в любимото си легло. Въртележките за легло не се ограничават само до това да висят над бебето, а и са изключително полезни за него. Те улавят вниманието на бебето по време на престоя в кошарата и помагат на родителите за изпълнят останалите си задължение. Изключително компактни и лесни за употреба, въртележките, успокояват бебето и го забавляват преди да се унесе в сладък и спокоен сън. Различните и цветни форми правят детето щастливо, а мелодиите му помагат, когато е настъпило времето да заспива.

Защо да закупим от Rayatoys.com

Детските усмивки са изключително важни за родителите. Лесно можете да ги получите, купувайки на децата си качествени играчки и аксесоари за легло, люлка или количка. Цените нашия магазин са достъпни “за всеки джоб”. Онлайн пазаруването е бързо, лесно и удобно, а разнообразието много по-голямо, отколкото във физическите магазини. Възползвайте се! Пишете ни и задайте своите въпроси, за да направите най-добрия избор.