Детски съдове за хранене

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 84

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 84

Всяка майка си задава въпроса “Как да улесня храненето на детето?”. Това може да стане по много начини – нечупливи чинийки и купи, подложки, които са лесни за почистване и други. Самостоятелното хранене е важно за развитието на детето и затова трябва да се подкрепя, когато се опитва да яде без чужда помощ. Бамбуковите купи са все по-предпочитани сега. За затоплянето в микровълнова на храната също има специални продукти, които не отделят вредни вещества. Комплектите са много подходящи за подарък – ще зарадват децата с шарените си цветове и ще са от помощ на майките, когато ги хранят. В категорията можете да намерите много разнообразни продукти.

Чинийки, купи, подложки – какво е нужно при захранването

Купуването на първата купичка за хранене за бебето е знаменателно събитие за повечето родители. Малчуганът пораства. А първата детска купичка или чинийка се превръща във важен и любим елемент от кухненското оборудване.

Какви детски съдове за хранене предлагаме

 • Комплект от няколко купички - често са в разнообразни цветове;
 • Купа с капак и лъжичка - перфектна не само за сервиране на храната, но и за съхранение на остатъка;
 • Детски комплект за хранене може да съдържа няколко чинийки плюс прибори и чашка - лъжица или лъжица и вилица;
 • Чинийки от пластмаса или силикон;
 • Подложки за хранене - лесни за почистване; правят удобно храненето навсякъде);
 • Купа с вендуза – залепя се за масата или за подложката;
 • Магически подложки – залепват както за масата, така и за чинията. Задържат я здраво, за да няма опасност от хлъзгането ѝ и от разсипване на храна;
 • Съд за задържане топла храна;
 • Купи с индикатор за температура;
 • Чинийка с няколко разделения за различните части от менюто;
 • Купички в забавни форми (мече, жабче, усмихнато личице и др.);
 • Кутийки за съхранение на храна.

Как да изберете подходящите купички, чинийки и подложки

В началото на захранването едва ли ще ви трябва повече от една купа и една лъжичка. Постепенно обаче бебешкото меню се разнообразява, така че ще ви бъде полезно да се оборудвате с няколко допълващи се детски съдове. Добре е да имате подходящи по-дълбоки купички за ястия с по-течна консистенция, както и чинийки със средна дълбочина за по-твърдите неща. Важно е някои от тях да са с капак, за да можете да пренасяте и съхранявате, когато е нужно. Добавете чашка, виличка, няколко лъжички и качествена подложка, и ето че сте готови с детското кулинарно оборудване.

Защо да поръчате от Rayatoys

В нашия каталог ви очакват разнообразни модели от водещи детски марки като BabyOno, Tommee Tippee, MAM, Dr.Brown’s, Munchkin и др. Сред най-често използваните материали за съдовете са висококачествени полипропилен, меламин и силикон, в чийто състав няма Бисфенол А.

Стремим се да предложим разнообразие на модели, цветове, дизайни, достъпни за родителите и любими за децата. Всеки ден на страниците на нашия онлайн магазин, както и във физическите представителства на Рая Тойс, ви очакват атрактивни промоции с качествени оферти на изгодни цени. Пазарувайте лесно и бързо, без да напускате дома си!