Аксесоари за бебешки и детски колички

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 410

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 410

Какви аксесоари за бебешки колички могат да ни бъдат полезни

Разходката в парка е едно от основните занимания на бебето и заема ключова роля в дневния му режим. Разхождащият го родител обаче трябва да предвиди доста неща, преди да потегли с количката. Какви са дребните детайли, които са създадени за ваше улеснение по време на това приятно задължение? Вижте!

Какви видове аксесоари за колички предлагаме

В Рая Тойс сме се погрижили да имаме на склад разнообразие от всички необходими за различните сезони и условия аксесоари:

 • Чанти за количка. Моделите имат удобно закачане за дръжката на возилото. Две странични каишки могат да се закачат с лепки или закачалки, така че чантата да не увисва твърде ниско на дръжката на количката.  Някои от моделите имат специални джобове за бутилки и разделения за по-практично подреждане;
 • Органайзери. Ако вашата чанта няма достатъчно раздели, може да улесните разходката си с този допълнителен аксесоар;
 • Подложки за количка. Омекотяват или вентилират мястото за лягане на бебето. Особено популярни са мемори подложките. Но за летния сезон задължително трябва да се подсигурите с подложка която е универсална за столче за кола и хранене и количка. Тя има 3D вложка, чрез която гръбчето на бебето не се запотява и лесно се пере и поддържа. 
 • Комарници за количка, легло или люлка. 
 • Чувалчета и покривала за количка;
 • Ски. Съвместими са с някои от моделите колички. Монтират се на предните или на задните гуми и помагат за придвижването в сняг;
 • Дъждобрани;
 • Сенници;
 • Чадърчета;
 • Борд ,платформа или степенка за количка за второ дете. 
 • Поставка за чаша за количка или столче;

В какви ситуации са необходими аксесоарите

Педиатрите препоръчват да не лишавате детето от разходка, без значение от времето навън. Не е добро решение само разходката само в мъгла, тъй като влажният въздух не е полезен за детските дробчета, а и в него се задържат много прахови частици. Във всички останали климатични ситуации обаче разходката действа каляващо на бебетата, стига да сте взели необходимите предпазни мерки.

Фирмите производители са се погрижили да ви осигурят подходящ аксесоар за всяка ситуация. Дъждобранът пази от вода и вятър. Сенникът и чадърът – от силно слънце. Чувалчетата и покривалата са с вас в хладните есенни и зимни дни, а ските ви помагат да преодолявате дори лек снеговалеж. И тъй като разходките може да продължат дълго, добре е да имате удобна чанта за всичко необходимо: шише с вода/мляко, залъгалка, допълнителна завивка, мокри кърпички, памперси, резервен кат бебешки дрешки. А за кафето на мама е поставката за чаша.

Защо да избере Rayatoys

Десетки предложения от топ производители на отлични цени ще откриете в нашия раздел с аксесоари за разходка. Пазарувайки онлайн може да избирате сред десетки продукти, дори и докато бебето спокойно спи в количката, а вие си почивате на сенчеста пейка. Ние пестим вашето време и пари. Вижте изгодните модерни предложения сега!