Детски ролери и кънки

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Искате да зарадвате хлапето си със страхотен подарък? Бъдете сигурни, че ако заложите на скейтборд, ролери или кънки, със сигурност ще получите търсения ефект. Вижте няколко насоки как да изберете точния модел.

Как да изберете скейтборд

Карането на скейтборд изисква тренировки и практика. Ако детето се качва за първи път, ще му е нужно малко време. Изберете модела както според степента му на опитност, така и според възрастта.

Първият избор за начинаещите и по-малките често е пенибордът. Той е по-компактна разновидност на скейтборда с по-големи и по-твърди колела. Това им гарантира добро сцепление с асфалта и сравнително добра стабилност. Бордът е направен от пластмаса, което го прави лек и подходящ за пренасяне и от деца.

Класическият скейтборд е изработен от многослойно тънко дърво. Много е здрав и може да се кара в паркове, на улицата или на рампи. Както стандартният модел, така и пенибордът могат да се използват за трикове.

Големината на дъската също е фактор. Измерва се в инчове. Детските модели, предлагани в каталога ни са с размери от 22 до над 30 инча. В характеристиките на скейтборда са посочени и максималните килограми на водача.

Каква е разликата между кънки и ролери

Кънки

  • Колела: при ролковите кънки колелцата обикновено са 4 и са разположени в две успоредни двойки по две;
  • Спирачка: разположена в предната част;
  • Закопчаване: обуването и закопчаването напомня на това на детски сандали и става със стягащи се връзки;
  • Управление: успоредните колела помагат на детето по-лесно да пази равновесие. освен това скоростта, която се развива, е по-ниска. Подходящи са и за най-малките кънкьори.

Ролери

  • Колела: при ролерите те са едно зад друго в една ос. Обикновено диаметърът им е по-голям от тези на кънките;
  • Спирачка: намира се в задната част (зад последното колелце) и при спиране е нужен само лек натиск с пета;
  • Закопчаване: размерът отново се регулира, но с катарами;
  • Управление: ролерите предлагат свободно движение и голяма маневреност. управлението е интуитивно с промяна на центъра на тежестта.

2в1

Моделите две в едно позволяват една обувка да се ползва с две различни шасита. Така може да се превърнат от ролкови кънки в ролери само със смяна на наличните в комплекта колелца.

Какво предлагаме в Рая Тойс

Каталогът на онлайн магазин Рая Тойс предлага разнообразие от качествени скейтборди, пениборди, кънки и ролери за деца. Ще откриете красиви модели за момчета и момичета.

Всяка седмица на страниците ни ви очакват и атрактивни промоции с неустоими цени. Вземете евтини летни забавления за своето хлапе сега!