Къщи за кукли

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 70

Филтри
Страница
 • В момента четете страница 1
 • Страница 2
 • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 70

Къщи за кукли и обзавеждане

Къщите за кукли са мечта за всяко момиченце. Те са толкова занимателни, че дори и момченцата често с интерес се заиграват с тях и забравят за колите и влакчетата. Вижте какви видове къщи и обзавеждане ще откриете тук.

Какви мебели и къщи за кукли Ви очакват в раздела

 • Комплекти: къща + обзавеждане. Можете да поръчате на детето си едноетажен, дву- или триетажен дом за кукли. Отпред или отзад стените са открити, за да може то да играе вътре в различните стаи. Къщичките са изключително кокетни, а някои от тях са във викториански стил;

 • Обзавеждане за различните стаи. Бихте могли, след като купите къщата, постепенно да добавяте мебели към нея. Предлагат се отделни кукленски комплекти с креватчета и нощни шкафчета за спалнята, с мивка и вана за банята и т.н.;

 • Сетове с любими герои. Сред популярните продукти са комплектите от къща и аксесоари на Маша и Мечока, на принцесите от Disney и др.;

 • Комплекти Барби. Темите на предлаганите играчки са разнообразни: Барби в кухнята (включва печки, тенджерки, тиганчета, дори миниатюрни печива), градинско обзавеждане (барбекю, маса, столчета), Барби вила в Малибу, Барби мобилна клиника (линейка с оборудване) и други;

 • Аксесоари за бебета в почти реален размер. Ще се удивите доколко тези играчки са еднакви с истинските бебешки вещи: столчета за кола за кукла, сгъваемо легло (тип кошара), столче за хранене, гърненце, комплект за приспиване и други.

Как им помагат тези играчки

Децата обичат да играят на възрастни и да прилагат на своята кукла това, на което родителите им се стремят да научат тях. Така че, когато те я хранят, приспиват или слагат да пишка, те не само че се чувстват по-големи и отговорни, но и сами се учат на същите неща, които „преподават“ пред куклата.

Този тип играчки развиват и детското въображение. Хлапетата могат с часове да измислят и развиват сценарии, в които тяхната кукла пазарува, готви, пее, спи, работи, чисти къщата… Всичко това им помага да пречупят през своя поглед света и да го пресъздадат в свой мини вариант.

Защо да се доверите на Рая Тойс

Ние знаем, че Вашата цел е да купите на детето си най-хубавите играчки, които дълго да му служат вярно. Как обаче да изберете сред морето от предложения на пазара? В Рая Тойс ние работим само с производители, които са доказали класата си с годините и предлагат качествени модели, изработени от трайни и безопасни за децата материали.

Цените са достъпни, а доставката – бърза. Възползвайте се и от нашите промоции и отстъпки! Не пропускайте евтините оферти в онлайн магазин Рая Тойс!