Бельо и бански

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Бельо и бански

Плуването е изключително полезно за бъдещите майки. А ползотворната почивка на плажа влияе изключително здравословно на малкото бебче, което расте в корема Ви. Така че непременно побързайте да си набавите подходящ за Вас модел. От друга стана, бельото за след раждане и по време на бременност, което бъдещите мами избират, трябва да бъде максимално комфортно и удобно. Затова в магазините на Рая Тойс Вие ще намерите такива на изключително достъпни цени. Разгледайте последния “писък” на модата при нас и изберете най-подходящите за Вас мили дами.

Какво бельо и какви бански за бременни ще намерим тук

При нас ще намерите огромно разнообразие от дрехи за бременни мами, бельо за след раждане, безшевни бански и не само. Що се касае до бельото, като цяло моделите за бременни майки, трябва да бъдат много удобни, изработени от висококачествени материи, които да не позволяват изпотяване, неприятни миризми, а също така и трябва да има антибактериални свойства, които да предпазват от възникване на някакъв вид инфекция или раздразнение. Някои от видовете, които Вие ще откриете в Rayatoys са:

  • Бикини. С тези стягащи гащи Вие изпитвате максимален комфорт през целия ден. Те са перфектното бельо за след раждане, а и по време на бременността, което придържа коремчето, което расте с всеки изминал ден;
  • Бюстие. Перфектно прикрива и обгръща коремчето, оформя гърдите и се адаптира към промените, които настъпват във Вашето тяло.

Освен това в Rayatoys Вие можете да намерите страхотни модели, по последна мода, с които да се чувствате просто перфектно по време на Вашата бременност. Ние Ви предлагаме необходимия комфорт с:

  • Цели бански за бременни. Те са едно страхотно решение, което е предпочитано от повечето бъдещи майки. С тях коремчето се прикрива напълно и Вие несъмнено изпитвате пълен комфорт. Съветваме да изберете безшевни бански с регулируеми презрамки и адаптиращ се към промените в тялото Ви в следствие на бременността за оптимално удобство;
  • От две части. Изборът безспорно е много голям. Тези модели също имат своите привърженици. Те също са изработени от еластични материи, които се напасват към промяната в размера на Вашето коремче, същевременно не притискат плода и осигуряват комфорт. Този вид е предпочитан от жени с по-голям бюст, често разполага с меки подплънки, които спомагат фиксирането. Имайте в предвид че тези модели можете да използвате винаги, дори и след раждането.

Защо да се снабдим с дрехи за бременни

Когато сте бременна, от първият месец до самия край на бременността тялото Ви се променя неочаквано, като размери. Растящото коремче Ви радва много и същевременно с това, Вие търсите подходящи дрехи, с които да се чувствате комфортно и свободно. В Рая Тойс Вие ще намерите богат асортимент от такива. Повечето са изработени от леки, ластични и незапарващи материи. Основната задача на дрехите за бременни е да се приспособят към промените във Вашето тяло и да се чувствате максимално удобно в тях.

Още препоръки от Rayatoys

Винаги е хубаво да имате своя доверен помощник за Вас и Вашето дете и Rayatoys знае това.

В Рая Тойс ще намерите всичко за Вас и Вашето дете. Ние сме Ваш доверен партньор от момента в който разберете че сте бременна и чакате едно малко, прекрасно бебче.

Скъпи, бъдещи майки, не се колебайте да направите своя правилен избор в Rayatoys. При нас качеството и комфорта са на първо място. И няма как да бъде иначе щом става въпрос за Вас и Вашето малко съкровище. 

Преди да закупите Вашите бански, бельо или дрехи за бременни съветваме:

  • Уточнете правилния размер. Така няма да останете разочаровани;
  • Изберете правилния за Вас модел. Преценете кой вид предпочитате и колко дълго бихте го използвали.