Колани за след раждане

Филтри
на страница

3 продукт(а)

Филтри
на страница

3 продукт(а)

Колани за след раждане

Много от родилите вече жени си задават много въпроси, относно това дали е важен начина, по който изглежда тяхното тяло, след като са дали живот на едно малко същество. Истината е, че за всяка една жена отговорът ще бъде различен, но все пак никога не бива да забравяме, че суетата е в биологичната природа на всяка една жена. Малко по-надолу в следващите редове ще научите един от начините да възвърнете отново Вашето тяло в предишния му вид. Ние от Рая Тойс знаем колко важно за мамите е да се чувстват добре и се грижим както за малките палавници така и за Вас супер мами!

Какво трябва да знаем за тях

Коланите за след раждане за родилки се използват за стягане на формите след родилния период. Колана за след раждането представлява вид бельо и е изработен от еластични материи. Към днешни дни много нашумя употребата на такива видове стягащо бельо. Различните модели се използват за перфектното оформяне на коремчето и прибиране на коремните мускули. Съществуват редица спорни мнения, относно това дали всъщност използването на такъв колан след раждане наистина помага. Истината е че голям брой от жените са доволни и са успели да възвърнат своите форми. Преди всичко Ви съветваме да се консултирате с вашия гинеколог, а той ще Ви даде компетентен съвет, кое е най–доброто за вас. Не е без значение и това как сте родили, дали е било нормално или пък секцио. При жените, които са родили нормално, използването би могло да започне едва няколко дни след самото раждане, докато при онези които са родили с операция е по–сложно. Причината за това е дълбокия разрез на стомаха, който при всички случаи изисква доста по-голямо време за възстановяване. За тези родили, чрез секцио е създаден специален колан, който се позиционира по високо и не притеснява операцията, но ако изпитвате болки, може да отложите използването му за след месец. За родилите нормално, няма ограничения, може да ползвате колан за стягане веднага след раждането. 

С какво се различават спрямо тези за бременни

Коланите за след раждане и тези за бременни имат своите прилики и различия Тук ще разгледаме някои от основните им различия и те са:

  • Форма. Повечето от моделите за бременни са по тесни в сравнение с другите;
  • Материя. При тези видове за бременни мами, той е снабден с разтегателна материя в областта на коремчето, която да позволява да расте свободно коремчето, докато при другия вид, основната задача е коремът да бъде максимално присвит.

Защо да пазарувате от Rayatoys

Ние от Рая Тойс Ви предоставяме изключително подробна информация за всеки един артикул, който предлагаме и по този начин се стремим да улесним максимално Вашия избор. Винаги можете да се обърнете към нас с въпроси, относно Ваша покупка при нас, а ние ще се постараем да Ви дадем най-полезния съвет. Ние от Rayatoys отлично знаем колко важна е грижата за Вашите деца затова Ви предлагаме продукти с изключително качество на ниска цена.