Детски и бебешки матраци

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 99

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 99

Матраци

През първите няколко месеца след раждането на вашето бебе, часовете, които то прекарва в сън ще са много повече от тези, в които е будно. Важно е всеки родител да осигури именно добър сън на детето си ако иска то да расте здраво и спокойно. Изберете детски матрак, който да е подходящ за вашата кошара и нуждите на бебето. Благодарение на голямото разнообразие от модели, онлайн магазинът на Рая Тойс успява да задоволи дори вкуса на най-претенциозните родители. Ако вече имате бебешко легло, време е да изберете и най-подходящия за него матрак. Ако не е правилно подбран може да доведе до увреждане на гръбначния стълб на детето, да предизвика нежелан дискомфорт и дълги безсънни нощи. Освен това, неправилното матраче за кошара ще повлияе отрицателно на на цялостното физическо развитие на вашето малко съкровище.

Тези изделия се изработват от материали с висока плътност и еластичност, от латекс и памук, също и дунапрен, бамбук и текстил, с високо качество. Могат да бъдат направени в стандартни размери или по ваше желание в зависимост от размерите на креватчето или люлката на вашия мъник. Възможна е изработка на различни варианти в зависимост от желанията ви, като дали да е висок или нисък матракът, дали да бъде летен или зимен, или комбиниран, колко да е мек.

детски матраци

Какъв детски матрак да изберем

Когато дойде време за покупка на детски матрак е добре да помислите за някои основни неща. Първото сред тях е да се уверите, че той е достатъчно плътен , еластичен и твърд, благодарение на полиуретановата пяна . Избирайте калъфите им да са от качествени , по-скоро дишащи и антиалергични материи. Това са сред най-важните характеристики, с които да се съобразите, тъй като дишащите и антиалергичните модели ще предотвратят появата на алергии . Сами виждате, че изборът не е никак лесен, затова трябва внимателно да помислите преди покупка. Ако смятате, че не можете сами да вземете решение. то нашите консултанти с радост ще ви помогнат.

Матрак за бебешка кошара

На какво да обърнем внимание

Освен всичко посочено по-горе, в няколко точки ще обобщим на какво да обърнете внимание:

  • Матракът трябва да е с правилен размер - така ще избегнете заклещването на крачетата и ръчичките в празното пространство;

  • Купете матрак, който е с две различни страни, едната по-твърда , за новородено и другата , може и от мемори пяна и/или със зони за по-големи деца.

  • Погледнете състава - кокоса е подходяща вложка за новородени, която дава по-голяма твърдост, но понякога е алерген. Мемори пяна  е подходящ пълнеж, за по-големи деца. Полиуретанова пяна, трябва да е гъста и еластична, за да дава естествена твърдост на матрака- подходяща е за всички възрасти. Калъфите могат да са с кашмирени, бамбукови или алое вера нишки.

  • Закупете модел със свалящ се калъф - така почистването ще е по-лесно. Добавете и протектор за абсолютна сигурност и комфорт.

Важно е да изберете марка, която произвежда анатомични дюшеци, за да бъде комфортно на бебето.

Ако вашето легло е сгъваемо, добавете и сгъваем бебешки матрак - така пренасянето ще е изключително лесно и удобно.

Защо да изберем Rayatoys.com

Богатият избор и атрактивните цени превръщат магазините на Рая Тойс в любимци на родителите. Качеството на всеки наш продукт е изцяло съобразен с нуждите на вашите деца.  Попитайте нашите консултанти за това, което ви затруднява и изберете най-доброто за вашето дете. Всеки продукт има описание, което също ще ви ориентира точно какво купувате.