Чорапи

Филтри
на страница

28 продукт(а)

 1. Чорапи Bebetto 2бр. I love Mum and Dad S499

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Чорапи Bebetto 2бр. I love Mum and Dad S499
  4,90 лв.
 2. Чорапи Cerda Harry Potter 35-46 2200006568

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Чорапи Cerda Harry Potter 35-46 2200006568
  10,90 лв.
 3. Детски чорапи TMNT Turtles Размери 23-34 -30%

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Детски чорапи TMNT Turtles Размери 23-34
  2,03 лв. 2,90 лв.
 4. Детски чорапи Babyono 583 03

  Наличен online и в част от физическите ни магазини

  Детски чорапи Babyono 583 03
  2,50 лв.
Филтри
на страница

28 продукт(а)

Какви детски чорапи да изберем?

Всички знаят, че за да расте бебето здраво, трябва да е обуто в чорапки. Представете си вие да излезете в студено време с тънки чорапи - знаете отлично, че се изстива от краката. Така че не бива да се правят компромиси що се касае до здравето на бебето - винаги го обувайте с висококачествени памучни чорапи през лятото и създадени от топли материали през зимата - например изолирани с полар или плюшени. Съветът на Рая Тойс - никога не избирайте вълнени чорапи или от синтетика, защото ще дразнят нежната и деликатна бебешка кожа.

Заредете се с повече чифтове чорапчета и обърнете внимание на техния размер. Обикновено производителите ги определят за съответна възраст, но често посочват и размера на стъпалото. Важно е да се знае, че бебешкото краче в първите месеци расте изключително бързо и това води до нарушаване на чорапчето, нищо че в началото с него не се стъпва.

Как да ги перем?

Винаги перете бебешките дрешки според инструкциите на етикета с прах за пране съответстващ на цвета на продукта. А за модерните родители ние от Рая Тойс препоръчваме да вземете повече черни детски чорапки, защото следите от замърсяване по белите са много по-видими. Ако памучните ви чорапки се свиват, ви препоръчваме да ги третирате като всяка друга памучна дреха - перете на ръка, а не в пералня, с по-студена вода, не използвайте сушилня, а ги оставете да изсъхнат естествено.

Защо да се доверим на Рая Тойс?

Знаем, че да разглеждате дрехи и цени онлайн е трудно, затова се доверете на нашия опит, а ако сте все още недоверчиви - заповядайте в нашите физически магазини. При нас ще откриете богата гама от детски чорапи и чорапогащници:

 • къси до глезена и дълги до коляното;
 • ¾  и ⅞ (три-четвърти и седем-осми);
 • тънки и дебели;
 • за момче и за момиче;
 • за всякаква бебешка и детска възраст.