Поставка за тоалетна

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Филтри
на страница

12 продукт(а)

Поставка за тоалетна

Идва определена възраст, в която детето се опитва да бъде колкото се може по-самостоятелно. Това е свързано с всички негови дейности, включително и ходенето до тоалетна. Ако детето не иска повече да стои на гърнето, но не е достатъчно голямо, за да използва самостоятелно тоалетната, то имате нужда от специална детска седалка за тоалетна. Тя ще му помогне много бързо да се научи да използва санитарното помещение за възрастни и да се чувства самостоятелно. 

От какво са изработени детските седалки 

Седалките за тоалетна са изработени от висококачествени пластмасови материали, като някои модели имат и мека част, на която детето да сяда. Всяко нещо, което се допира до детската кожа трябва да бъде добре изработено и от най-добрите материали, тъй като тя е чувствителна и трябва добре да я пазим. Детските меки седалки се измиват и почистват лесно, а формите им гарантират безопасността и комфорта на вашето дете. Пластмасата, от която са изработени е хипоалергенна и по никакъв начин няма да навреди на кожата. Тъй като може лесно да се почиства, ще бъдете сигурни, че малчуганите нямат допир до всички микроби, които обикновено се събират в баните.

Как се поставят на тоалетната чиния

Поставянето е лесно, а моделите са подходящи за всички видове тоалетни чинии. Всяка седалка е снабдена със специални гумички или друг неплъзгащ се материал, който я държи добре закрепена. Можете да я поставяте и слагате по всяко време. Отпред моделите имат повдигнат фронт, който предотвратява изтичането на урина и намокрянето на детето. Когато е дошъл моментът, в който вашето съкровище вече не иска да използва гърне, то тези специални приставки ще улеснят  използването на санитарното помещение за възрастни.

За деца на каква възраст за подходящи

Няма определен момент, в който да започнете да използвате детската седалката. Моделите са различни според това колко големи са вашите съкровище. Ще намерите продукти, подходящи за:

  • 9-12 месеца;
  • 1-2 години;
  • 2-3 години;
  • 3-4 години;
  • 4-5 години.

На първо място се съобразите с нуждите и комфорта на своето дете и изберете тази, която ще му е по мярка и ще може безпроблемно да използва. Всеки продукт има описание, което ще ви помогне да направите най-правилния избор.

Защо да се доверите на Rayatoys.com

Висококачествените материали, от които се изработват продуктите ви гарантират безпроблемно и сигурно ползване. В онлайн магазина на Рая Тойс цените са изключително достъпни, а разнообразието от видове е изключително голямо. Направете най-добрия избор, като ни се доверите. Онлайн пазаруването винаги е било бързо, лесно и удобно. Ако не сте се възползвали досега, то сега е правилния момент.