Обиколници за кошара

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Филтри
на страница

18 продукт(а)

Родителите са много чувствителни, когато става въпрос за безопасността и сигурността на детето. Това е нормално особено когато става въпрос за първо дете. Тогава всичко е непознато за родителите и те искат да защитят своето бебе при всички случаи. Сред най-верните помощници за това са обиколниците за кошари и легла. Те са различни видове.

Какво представляват обиколниците за кошара

Те са създадени, за да се поставят от вътрешната страна на леглото и по този начин да предпазват детето от наранявания или заклещване между решетките. Има много модели, които се предлагат на пазара към момента, в зависимост от предпочитанията на родителите. Изработени са от меки материали, които не дразнят бебешката кожа и превръщат кошарата в безопасно място. 

Видове обиколници за кошара

Предложенията, от които можете да избирате в нашия онлайн магазин Raya Toys са:

     1. Висок модел

Най-важното за този модел е, че покрива голяма част от таблата на леглото. Захваща се от външната част с помощта на връзки, които се закрепват към решетките или едни към други. Размерите им са най-различни, за да паснат на всеки размер детско легло.

     2. Плетени обиколници за кошари

Те са много интересни и предпочитани модели, които не са толкова високи, както първия вид, но са изключително меки. Тези варианти покриват само долната част на леглото в близост до матрака. Не са подходящи за деца, които вече се изправят, защото могат да се омотаят в тях или да им послужат като степенка и да улеснят бягствотото от креватчето.

     3. Тип възглавнички

Представляват верига от зашити една за друга възглавнички. Предлагат се в различни цветове и размери.

Дизайните им са много интересни за бебетата и така те учат по нещо ново всеки ден.

От какво се изработват

Най-често обиколниците се изработват от памук, като моделите се различават в обработката на материята (ранфорс или муселин).

В нашия онлайн магазин Рая Тойс можете да намерите доста голямо разнообразие от модели – луксозни, по-евтини, на различни марки и в разнообразни цветове. Цените са достъпни и зависят от дължината или марката.