Игри и помагала за предучилищна възраст

Филтри
на страница

38 продукт(а)

Филтри
на страница

38 продукт(а)

Образователните детски игри са тези, които едновременно с предучилищната подготовка са занимателни и интересни за децата. Те развиват способностите им за смятане, четене, писане, концентрация и цялостно опознаване на света и средата, която ги заобикаля. 

Защо игрите за предучилищна подготовка са полезни

Освен че забавляват малчуганите в тази възраст, те помагат и за развитието им в образователен аспект. Те са толкова ефективни, защото най-доброто учене става чрез игра. Докато се забавляват в своето ежедневие, те повишават уменията си за разпознаване на букви и числа и действията, които се извършват с тях. Игрите за предучилищна подготовка провокират у децата любов към животните, музиката, пътешествията, природата и много други. Всичко това е много полезно за тяхното развитие.

Какви помагала за предучилищна подготовка можете да откриете в онлайн магазина ни Рая Тойс

Гамата от такива помагала е изключително богата и разнообразна. Можете да избирате между:

     1. Образователни лаптопи за предучилищна подготовка

Тези иновативни групи играчки, които се предлагат на пазара, са много забавни и интересни за децата, дори когато са по-малки. Те включват много забавления и 40 учебни плана от програмата. Малкият човек може да изучава английски, френски, математика, музика и други. Има и специална игра викторина, както и доклад за напредъка.

     2. Игри с правила 

Такива са различните модели домино, специални модели за научаване на някои социални и други умения от детето, като връзване на връзки, противоположности, как да познава колко е часът, как да брои, да учи английски и други.

     3. Магнитни книжки

С тези образователни играчки, малчуганът ще развие логическото си мислене, моторните си умения, креативността и въображението си. Много забавна и полезна играчка за всяко дете.

Сред множеството предложения със сигурност ще откриете това, което да се превърне в любимата игра на вашето детенце.

Защо да предпочетете нас

В нашия онлайн магазин разнообразието е доста голямо. Постарали сме се да предложим в нашия каталог само проверени марки играчки, включително такива за предучилищна подготовка, които са с високо качество. Те ще гарантират забавлението на вашето дете, както и научаването на различни нови неща. Цените, на които предлагаме нашите продукти са достъпни и офертни. Артикулите отговарят на европейските стандарти за качество и безопасност. Можете да поръчате всички продукти и да ги получите с бърза доставка до вашия дом или до офиса на куриерската фирма.