Хранене

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 999

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 999

Храненето в бебешка възраст е едно от най-важните, но и трудни занимания. Всяка майка чете, обсъжда с други жени, пробва различни начини за захранване. Наред с методите за хранене, трябва да се изберат столчето, съдовете за храна, биберони и други, като е много важно те да са качествени. Лигавниците също са неизменна част от процеса и всяка практична майка има поне 4 вида. Храненето е много важна част от живота на детето и съдейства за правилното му развитие. Затова бъдете внимателни в избора на продукти.

Хранене на бебето – какви аксесоари са нужни

Кои аксесоари за хранене са ви нужни от първия ден и какво е важно да предвидите за следващите месеци? Ще трябва ли изобщо да купувате нещо, ако кърмите бебето? Вижте кои са основните групи аксесоари за хранене и преценете кои от тях са необходими за вашето дете.

Какви бебешки аксесоари за хранене предлагаме

  • Столчета;
  • Уреди (нагреватели, кухненски везни, смесители, пасатори, уреди за готвене на пара);
  • Бебешки шета и чаши;
  • Залъгалки и клипсове;
  • Биберони и накрайници за бебешки шишета;
  • Прибори;
  • Купички, чинийки, подложки;
  • Лигавници;
  • Комплекти за новородено (няколко броя шишета, които може да са комбинирани с четка за миене, със стерилизатор, залъгалка).

Какво е нужно от първите дни

Препоръката на педиатрите е новородените да бъдат изцяло на естествено хранене през първите няколко месеца от живота си. Дори и за кърмените бебета обаче още от самото начало са нужни някои покупки от раздел „аксесоари за хранене“.

Биберонът залъгалка например е незаменим помощник при успокояването на хлапетата. Може да го вземете със себе си още в болницата, за да ви е под ръка при първите проплаквания.

Комплект от шишета също е полезен, и то не само за бебетата, които се хранят с адаптирано мляко. При кърмените новородени шишетата служат за пиене на чай (против колики), за вода, както и за даване на изцедената с помпа кърма.

Около 4-я месец е време да се оборудвате с купички, лъжички и особено лигавници. Време е за забавния процес на захранването. Когато бебето вече умее да седи самостоятелно, в употреба ще влезе и столчето за хранене. Някои модели бебешки столчета обаче могат да се използват още от първите седмици на дребосъчето, тъй като имат и функция „люлка“ или може да се монтира и шезлонг.

Защо да се доверите на Rayatoys

Ние знаем, че изборът на принадлежности за хранене на бебе е важен. Те трябва да са с безупречно качество, издръжливи и функционални. Ако сред качествата им е и естетичен външен вид, комбинацията става неустоима. В Рая Тойс обаче добавяме и още нещо към перфектната оферта: изгодни цени. 

В нашите физически магазини, както и онлайн на сайта ни ще откриете предложения от водещи брандове в производството на детски и бебешки стоки. Многобройните артикули във всеки раздел покриват различните ценови класове, като всяка седмица стотици стоки са с промоционални намаления. А ако поръчката ви е на стойност над 100 лв., тя пристига при вас безплатно.

Набелязахте ли необходимите бебешки покупки в списък? Открийте всичко необходимо в Rayatoys!