Бебешки Кус Кус

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Пастата е обичана храна от малки и големи. По тази причина и в бебешките пюрета има предложения за спагети и лазаня. Освен тях най-предпочитан е детският кускус. Той най-често се хапва за закуска вместо макарони и е много подходящ за деца. Има различни формички, като най-популярните са звездички и кръгчета. Детският кускус е забавен и вкусен за децата, може да бъде оризов, пшеничен и т.н. Запознайте се със съдържанието преди да решите да купите някой от видовете.

Какви марки детски кускус предлагаме в онлайн магазин Rayatoys.com

Асортиментът постоянно се обновява и разширява. Към момента можете да намерите три марки от този продукт. Това са:

1. Bebelan детски кускус

Той е от захранващите продукти в групата на зърнените храни. Тази италианска паста е създадена специално за задоволяване на нарастващите потребности на кърмачетата и малките деца. Съдържа важни хранителни вещества за енергия, развитие, правилен растеж. 

2. Plasmon

Този детски кускус е много подходящ, когато избива първото зъбче. С нежната си текстура от меко пшенично брашно се явява на помощ за бебето при развиване на дъвченето. Освен това съдържа и калций и витамин Д и може да се приготви само за 4 минути, което е много важно особено за майките, които не могат да отделят много време за готвене. Размерът на пастата, както и хранителните стойности, са съобразени с възрастта на детенцето. Продуктът е много подходящ за балансиран хранителен режим. За да се получи чудесният вкус, спазвайте стриктно инструкциите за приготвяне, които са изписани на кутията. Пастата съдържа глутен, мляко, яйца и следи от лупина.

3. Детски кускус HIPP

Био пастата на марката е за деца над 6 месеца. Съставът е богат на витамин B1, който е важен елемент за нервната система на бебето, която е незряла все още. Тя няма добавена захар, а съставките имат естествено съдържание на такава. Пастата Хип съдържа глутен, трябва да го имате предвид. Предлага се в опаковка от 320 грама. Можете да я приготвите като сварите няколко супени лъжици от пастата за около 4 минути. Количеството може да се увеличава според възрастта на бебето. 

След като прецените, че сте готови с готвенето, трябва да проверите консистенцията. Ако предпочитате да бъде по-мека или възрастта на детето е много малка, можете да удължите времето с още една минута.

Продуктите за хранене на бебета и деца са разнообразни и качествени, като много от тях можете да намерите на топ цени само при нас, в Рая тойс.