Гнезда за бебе

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Филтри
на страница

32 продукт(а)

Леглата и диваните са опасни за бебетата, ако останат без надзор, защото могат да се изтърколят настрани и да паднат. Имайки предвид това, на пазара се предлагат специални продукти, с които да предпазите сина или дъщеря си, докато вие продължавате с домакинските си задължения или се наслаждавате на добър сън.

Какви продукти от тази категория се предлагат?

Един от най-големите страхове на майките е, че бебето ще падне от креватчето, докато спи особено когато са много малки. Ето защо, бебешкото гнездо е от съществено значение за спокойните нощи на родителите и децата. В онлайн магазина на Рая Тойс ще намерите разнообразни и красиви продукти от тази категория на разумни цени и в различни размери. Те са:

  • бебешки гнезда за спане ‒ може да изберете между няколко модела от този продукт в различна цветова гама. Някои от тях са лесни за пренасяне благодарение на практичните дръжки. Тези продукти намаляват пространството около новороденото и му осигуряват спокоен сън. Страничният борд спомага правилното му позициониране, а овалната им форма наподобява майчината утроба, давайки усещане за сигурност и спокойствие. Продуктите с ергономична възглавница намаляват риска от плагиоцефалия. Матрачетата на някои продукти са анатомични, антиалергични и дишащи;
  • калъфка за трансформация ‒ калъфката за възглавници за кърмачки или бременни лесно може да се превърне в бебешко гнездо. Предлагат се в различни цветове в зависимост от предпочитанията ви. В краищата им има ластици за по-лесно прикрепяне за вашата възглавница. Изработени са от материали с меко велурено покритие. 

Основната функция на бебешкото гнездо е като редуктор на детското легло, тъй като се очаква детето да спи там през по-голямата част от времето. Но вие знаете, че в ежедневието малките деца спят в друга среда, защото винаги са близо до вас. Така че, няма проблем: може да извадите бебешкото гнездо от детското легло! Може да го поставите в своето легло или на дивана и да останете близо до децата си, докато гледате любимите си програми. Ако отидете на гости, може да вземете бебешкото гнездо със себе си. Много от тях са с дръжки, което улеснява преместването. С помощта на бебешкото гнездо вашето бебе винаги ще има удобно и безопасно място за сън и почивка, независимо къде се намира.