Чинове и стативи

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 69

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 69

Обзавеждането за детската стая е толкова важно, колкото и всичко останало, свързано с бебето и детето. В началото най-важни са скринът, креватчето, люлката или шезлонга и всичко останало, свързано с приятните часове на новороденото. 

След като то вече порасне и желанията му стават повече и разнообразни. Тогава трябва да се огледате за столче, масичка, статив, ако обича да рисува, и други подобни аксесоари. Детските чинове са сред най-добрите подаръци, които можете да направите за своето дете. На тях то може да се забавлява, да рисува и оцветява и да започне да подготвя своите домашни, когато започне училище.

Какви детски чинове можете да намерите в нашия онлайн магазин Рая Тойс

Разнообразието в тази категория е доста голямо. Има разновидности, които да задоволят всеки вкус и всяко желание на детето. Цветовете също са доста, за да се впишат добре във всеки тип обзавеждане. Можете да избирате между:

     1. Столчета и маси

В категорията се предлагат по отделно и като комплекти. Има дървени и модели, направени от пластмаса. Последните са по-подходящи за по-малките деца, докато тези от дърво могат да се ползват и от по-големите. Комплектите са много предпочитани, защото са от един модел и цвят и ще са чудесно допълнение към обзавеждането на детската стая.

     2. Детски чинове с пейка

Те са пластмасови и са в разнообразни цветове и апликации. Има подходящи варианти чинове за момичета и за момчета. Те не заемат много място, защото са компактни, но едновременно с това предлагат забавления и приятно прекарано време за детето.

     3. Творчески масички

Те са за различни активности. Направени са от пластмаса и имат много разнообразни функции. Те развиват уменията на децата и освен това ги забавляват. Някои могат да се използват и като чин.

     4. Дъски – магнитни и дървени на стойка

Вариантите са различни. Има високи и ниски модели, както и сгъваеми. Магнитните дъски се харесват от всички, а с тези за рисуване всеки малчуган може да стане художник, докато играе.

Сгъваемите модели няма да ви заемат много място, когато вече не са толкова интересни и не се използват за детските игри известно време. Ще можете да ги приберете лесно и бързо.

Как да поръчате

Това става много лесно, защото всичко е обособено в различни категории, а цените са достъпни. Първо, трябва да изберете в кой раздел ще търсите. След това да изберете продукта и да натиснете “Купи”. Ако желаете повече от един брой от този продукт, има специално място, където да посочите това. Доставката не отнема много време и съвсем скоро ще можете да зарадвате вашето мъниче с чин, маса, играчка или друг аксесоар.