Ваучери и програма за лоялност

VIP CARD RAYATOYS

Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие и Ви желаем приятно и изгодно пазаруване.
VIP CARD RAYATOYS Ви предлага възможност за специално намаление, както в нашите магазини, така и при пазаруване от нашия онлайн магазин.

При покупка на стойност над 500лв, може да Ви бъде издадена VIP CARD RAYATOYS. Моля, попитайте нашите консултанти!

Притежателите на VIP CARD RAYATOYS получават 10% отстъпка на стока с вносител Раяленд ООД и 5% на всички останали стоки.

Правото на отстъпка НЕ важи за стоки на промоционални цени и трайно намалени продукти, както и за стокови кредити с 0% лихва.

VIP картата притежава уникален номер, чрез който се индетифицира съответният клиент.

При пазаруване в магазините на RayaToys е необходимо да покажете картата на касата преди да приключите с покупката и плащането. Картата се чекира и проверява от наш служител, след което се въвежда в системата, за да се преизчисли крайната сума за плащане.

За да използвате вашата карта при онлайн пазаруване е необходимо да се регистрирате в сайта, след което да се свържете с наш консултант. за да активира вашата карта и да се начислява отстъпка автоматично при влизане в сайта ни.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или злоупотреба картата може да се блокира като се уведомява и клиента към когото е регистрирана.

Пожелаваме Ви приятно и изгодно пазаруване!