Ваучери и програма за лоялност

VIP КАРТА RAYATOYS

Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие и Вие желаете приятно и удобно пазаруване.
VIP CARD RAYATOYS Предлагаме ви  възможност за специално намаление, както в нашите магазини, така и при пазаруване от нашия онлайн магазин.

При покупка на стойност над 500лв, може да бъде издадена VIP CARD RAYATOYS . Моля, попитайте нашите консултанти!

Притежателите на  VIP CARD RAYATOYS получават 5% отстъпка на стока с вносителя Раяленд ООД, 3% на стоки които не са с вносител Раяленд ООД и 1% за памперси, козметика и храни.

Правото на отстъпка НЕ ​​важи за стоките при промоционални цени и дълготрайно намалени продукти, както и за стокови кредити с 0% лихва.

VIP картата притежава уникален номер, чрез който се индетифицира използването на клиента.

При пазаруване в магазините на RayaToys е необходимо да покажете картата на касата преди да започне маркирането на покупките и плащането. Картата се чекира и проверява от нашия служител, след което се въвежда в системата, за да се начисли отстъпката.

За да използвате Вашата карта при онлайн пазаруване е необходимо да се регистрирате в сайта, след което да се свържете с наш консултант. за да се активира акаунта Ви и да се начислява отстъпка автоматично при влизане в сайта ни.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или карта за злоупотреба може да се блокира като се уведомява и клиентът към когото е регистриран.

Пожелаваме Ви приятно и интересно пазаруване!