Ваучери и програма за лоялност

VIP CARD RAYATOYS

Уважаеми клиенти, ние ценим вашето доверие и Ви желаем приятно и изгодно пазаруване.
VIP CARD RAYATOYS Ви предлага възможност за специално намаление, както в нашите магазини, така и при пазаруване от нашия онлайн магазин.

При покупка на стойност над 500лв, може да Ви бъде издадена VIP CARD RAYATOYS. Молs, попитайте нашите консултанти!

Притежателите на VIP CARD RAYATOYS получават 10% отстъпка на стока с вносител Раяленд ООД и 5% на всички останали стоки.

Правото на отстъпка НЕ важи за стоки на промоционални цени и трайно намалени продукти, както и за стокови кредити с 0% лихва.

Притежателите на VIP CARD RAYATOYS ползват 16% отстъпка от цената на конструктори LEGO при покупка над 100 лв. на конструктори LEGO.

VIP картата притежава уникален номер, чрез който се индетифицира съответният клиент.

При пазаруване в магазините на RayaToys е необходимо да покажете картата на касата преди да приключите с покупката и плащането. Картата се чекира и проверява от наш служител, след което се въвежда в системата, за да се преизчисли крайната сума за плащане.

При пазаруване онлайн, след добавянето на избраните стоки в картата, при приключване и преди изпращане на заявката можете да въведете номера на Вашата карта. Преизчислението на сумата за плащане става автоматично.

VIP картата е безсрочна и се издава без име на приносителя, но е регистрирана в системата към съответен клиент. В случай на неправомерно използване или злоупотреба картата може да се блокира като се уведомява и клиента към когото е регистрирана.

Пожелаваме Ви приятно и най-вече изгодно пазаруване!