Интерактивни играчки

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 75

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 75

Интерактивни играчки

За малкото дете е полезно от самото начало да получи ангажираност на съзнанието, сетивата и ума. Така то ги развива по-бързо от останалите си връстници, което би му било от голяма полза, когато порасне. Добър инструмент за това са детските интерактивни играчки, които от една страна забавляват мъника, а от друга му показват какви действия са характерни, например, за определено животинче.

Какво представляват интерактивните играчки?

Този тип плюшени симпатяги умеят да извършват няколко различни действия, които са характерни за тях. Например, ако интерактивната играчка е кученце, то ще може да лае, да подава лапа, да извършва определени действия, когато го погалите и т.н. Това всъщност има своя образователен елемент, който показва на малкото детенце, какво да очаква от истинското кученце, когато го види навън. Кученцето също ще издава различни, характерни за това животно, звуци като лай, скимтене и други подобни, в зависимост от действията Ви.

Всичко това е изключително забавно както за родителите, така и за децата. Това ще научи мъника да разпознава кучето, да знае какви звуци издава и неговите присъщи при отношението му с човека навици - да дава лапа, да очаква да го галят и др.

С какво още са полезни за децата?

Според различни изследвания и проучвания на независими експерти, интерактивните играчки дават следните умения на децата:

  • Социални - способността на детенцето от ранна възраст да придобива и развива умения за контакт с околните;

  • Когнитивни - научават се да разпознават различните цветове, форми и шарки, както и редица други умения. Подобряват се още логическите действия и мисловни процеси;

  • Езикови - мъниците се научават да говорят по-бързо и правилно, слушайки произнасяните от интерактивните играчки думи и фрази;

  • Фина моторика - важна част от двигателната функция на развиващото се тяло. 

Какво ще откриете в раздела на Рая Тойс?

В раздела на онлайн магазина основно ще откриете евтини плюшени, говорещи на български език интерактивни играчки за момчета и момичета, както и такива за бебета. Най-интересните и предпочитани си остават кучетата и котките, мечетата, еднорогът и другите познати на децата животни. Всяко от тях работи с определени батерии, които обаче не е задължително да са включени в комплекта.

От друга страна, при нас цените са едни от най-евтините и достъпните в бранша, а проверените ни доставчици и брандове гарантират високото качество на продуктите. Обслужването ни е на ТОП-ниво и операторите ни са на Ваше разположение за въпроси и съдействие при пазаруването в работни дни, така че се възползвайте!

Популярни търсения: танцуващи, роботи