Бебешки пюрета

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 79

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 79

След четвъртия месец бебетата трябва да започнат да получават и други храни към млякото, с което се хранят. Преценката кога точно да започнете зависи от растежа и развитието на детето. Консултирайте се с педиатъра си, преди да стартирате този нов етап в живота на бебето.

Какви видове се предлагат в онлайн магазин Rayatoys.com

Марките, които се предлагат на сайта ни, са надеждни и качествени, а храните са направени само от екологично чисти био продукти. Съставките, които съдържат, са обогатени с различни минерали и витамини, които са особено полезни за детето. Те помагат за закрепването на бебешкия организъм.

Разнообразните вкусове и съчетания следват растежа на детето и осигуряват приема на храна, която е подходяща за определените етапи на развитие. Тези продукти съдържат ниски нива на сол, млечни протеини, захари и глутен. Така предпоставките за алергии са сведени до минимум. Обогатени са с омега 3 и 6 мастни киселини, витамини, фолиева киселина, естествени сгъстители и желязо. Текстурата на тези, които са подходящи за захранване е гладка, за да се избегне задавяне. Марките, които се предлагат в Рая тойс, са:

1. Bebelan 

Марката предлага зеленчукови, плодови и с месо. Тези бебешки пюрета са произведени съгласно съвременните тенденции и осигуряват здравословно и вкусно хранене, както и препоръките на СЗО. Плодовите са от ябълки, банани, ягоди, боровинки, сливи, арония, тиква, манго, праскова или комбинация от няколко вида. Те са подходящи за деца над 4 месеца. Съдържат естествени захари, без консерванти, без глутен. Зеленчуковите са от тиквички, картофи, карфиол, моркови, ориз и асорти, като има предложения и за супи. Месните съдържат заешко, пилешко, телешко, пуешко. Зеленчуковите са лесни за храносмилане и рискът от алергии е по-малък. Затова повечето педиатри съветват да започнете захранването с бебешки пюрета точно от тях.

2. Plasmon

Тази марка също предлага месни, зеленчукови и плодови бебешки и детски пюрета. Има опаковки от по 4 броя, които са на достъпна цена. Plasmon предлага и специални варианти за закуска, които са в опаковка за пиене. Те са плодови и са много харесвани от децата.

3. Bebevita

Те предлагат по-различни видове бебешки пюрета, освен традиционните модели, които произвеждат другите марки, от типа на пиле в сладко-кисел сос, броколи с пуешко и други.

4. Novofruct

Предложенията са за плодова закуска в удобни опаковки.

5. HIPP

Един от най-известните производители на пюрета за бебета. Тяхната гама е огромна – крем супи, стандартните предложения за еднокомпонентни, комбинирани, месни, например с агнешко и други. 

Бурканчетата са удобни за пренасяне и можете да нахраните вашето дете навсякъде, където и да сте.