Колани за бременни

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Колани за бременни

Много майки по време на бременността изпитват различни дискомфорти. Един от най-неприятните и болезнените е свързан с болката в кръста и гърба. С нарастването на коремчето, нарастват значително и усилията, които правите за да изправите гърба и да облекчите напрежението. Ние от Рая Тойс знаем колко е важно Вие, бъдещите майки да се чувствате прекрасно и по време на бременността затова Ви предлагаме да разгледате сайта на Rayatoys и да изберете някои от коланите за бременни които Ви предлагаме и то на изключително добри цени.

Какво представляват 

Тези страхотни предпазни средства, придържащи Вашето коремче, способстват за това да можете да изправите във правилна позиция Вашата стойка. Те са с предпазна функция и най-често са изработени от ластични материи за да Ви осигурят по-голям комфорт. Почти всички видове са регулируеми и се напасват според нарастващия размер на корема Ви. Голяма част от жените с проблеми в кръста по време на бременността прибягват до медицински консултации, а на свой ред много АГ доктори препоръчват предпазните колани за бременни за да бъде облекчена болката. Така че не се колебайте и поръчайте своя от Rayatoys още сега.

Кога се използват

Когато изпитате дискомфорт в гърба по време на бременност несъмнено трябва да посетите някои от медицинските центрове и да се консултирате с лекар. Ние от Рая Тойс съветваме да не взимате решения, които не са консултирани с доктор, когато става въпрос за растящото в корема Ви бебче. Коланите за бременни, които повечето лекари препоръчват, най-често се използват за:

  • Повдигане на корема и осигуряване на стабилна опора;
  • Драстично намаляване на болките в гърба;
  • Насърчаването на по-добра и правилна стойка;
  • Намаляване на тежестта от растящия корем, защото са поддържащи.

Как помагат

Предпазните колани за бременни, които бихте могли да намерите и в Rayatoys, при всички случаи са възможност Вие да облекчите мъчителните болки в гърба и кръста, които съпътстват почти всяка една бременна жена. Придържащите им функции способстват това да можете да изправите гърба в правилна позиция, в следствие на което да облекчите натрупалия се дискомфорт в областта. Повечето модели са изработени от ластичен материал, който да позволява разтягане на материята при нарастването на Вашето коремче. Поддържащите средства най-често са регулируеми за да се чувствате добре във всеки следващ етап. Ние от Рая Тойс горещо ги препоръчваме и най-общо можем да кажем че те помагат заради техните функции, които са:

  • Придържащи;
  • Предпазни;
  • Поддържащи.

Препоръки от Rayatoys

За нас от Рая тойс е много важно бъдещите мами да се чувстват максимално удобно и комфортно, износвайки своето съкровище. Затова Ви предлагаме да разгледате нашите предпазни колани за бременни, на изгодни цени и да си осигурите идеалната стойка и облекчение на болките по време на Вашата бременност. Преди да закупите такъв обаче ние от Rayatoys съветваме:

  • Консултирайте се с лекар. Всяко едно решение, по времето в което износвате Вашето бебче трябва да бъде консултирано в съответния медицински център;
  • Изберете правилен размер. Да, повечето колани са регулируеми, но все пак имат размери;
  • Изберете удобен за Вас модел.