Medela Помпи за кърмене

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Филтри
на страница

4 продукт(а)

Кърменето е приятен процес, който се свързва и с множество здравни ползи за бебето и неговата майка. Точно затова е добре той да трае по-дълго време, по възможност поне една година. Невинаги обаче производството на мляко е в нужните количества, което кара кърмачките да залагат на алтернативни методи за стимулация на лактацията. Помпите за кърма Medela са едно от най-добрите решения в случая. 

Какви продукти с марката Медела ще видите в раздела

Тук ще откриете електрически и ръчни помпи за кърма на марката Медела, които по мнение на специалистите са доста добър избор. В онлайн магазин Рая Тойс ще ги намерите на ниски цени и с подробна инструкция за употреба. Предлагаме единични и двойни модели, които притежават ергономичен и съвременен дизайн, компактни размери и са снабдени с удобни накрайници. Продуктовият каталог включва модели на марката Medela с двуфазен принцип на работа, както и ел. предложения за гъвкаво изцеждане.

Защо да се доверите на Рая Тойс

Покупката на помпа за кърма Medela е важно събитие, което може да бъде още по-специално с магазин Рая Тойс. Ние ще ви предложим: 

  • разнообразие от помпи за кърма на марката Медела; 
  • качество и конкурентни цени; 
  • отлично обслужване; 
  • бърза доставка на всеки един уред Medela. 

Медела е бранд, на който всяка майка си струва да заложи за отглеждането на своето бебе. Направете своя избор още днес!