Paw Patrol

Paw Patrol

Децата винаги създават своето впечатление и мислене от това, което виждат около себе си. Те копират поведението както на родителите си, така и това, което виждат по телевизията. Ето защо, канадското анимационно филмче Пес Патрул е толкова полезно за децата - екипът от кученца с различни способности, ръководен от момчето Райдър, помагат на нуждаещите се. Ето защо и играчките от сериала Пес Патрул са толкова предпочитани от малчуганите.

Кое е завладяващото в Пес Патрул?

Основни герои в излъчваното по Никелодеон канадско анимационно филмче Paw Patrol са 7-те кученца, предвождани от 10-годишното момче на име Райдър. Всяко от кученцата е със свои уникални способности, които са познати от реалния живот - на пожарникар или на полицай. В мисия на Paw Patrol се превръща спасението на всеки, попаднал в беда. Къщичките им могат да се трансформират в превозни средства винаги, когато е необходимо. Това прави героите на Пес Патрул още по-гъвкави в случай на нужда от адекватна реакция. 

Точно смелостта и дързостта, решителността и креативността на тези малки анимационни приятели от Paw Patrol всъщност ги прави интересни и любопитни за малчуганите. Днес в магазините за детски играчки могат да бъдат открити различните герои от Пес Патрул, но за коя възраст са най-подходящи?

За каква възраст са подходящи тези играчки?

Поредицата Пес Патрул основно е насочена към децата от предучилищна възраст, които са между 5 и 7 години. Точно в тази възраст, те започват да формират своите навици, да развиват умствените си способности и вече започват да градят своите впечатления за света. Въодушевен от поредния епизод на малките смелчаги, малчуганът ще задържи своята емоция по-продължително време с помощта на играчките от Paw Patrol. Те ще му вдъхнат кураж, смелост и чувство за отговорност, когато види някой в беда, а това има и своя възпитателен елемент.

Какво ще откриете в онлайн магазин Рая Тойс?

При нас ще откриете детски играчки, брандирани с образите и имената на различните герои от сериала Paw Patrol. Тук още Ви очакват и комплекти от плюшени играчки, с участието на героите от филмчето, или отделни фигури на Маршъл, Чейс, Еверест и други. Можете също да закупите героите от Paw Patrol и в комплект с техните превозни средства и аксесоари, които децата Ви със сигурност ще разпознаят.

Тук още Ви очакват различни дрехи и обувки с ликовете на героите от Пес Патрул:

  • Чехли;
  • Гумени ботуши;
  • Гуменки;
  • Тениски;
  • Шапки;
  • Чанти;
  • Несесери и каквото друго се сетите.

Защо да се доверите на Raya Toys?

Защото ние сме насочен към продажбата на детски играчки онлайн магазин, който е от десетки години на пазара и многократно сме доказали своята коректност, лоялност към клиентите и високото качество на продуктите ни. В същото време, стоките при нас, включително и тези от поредицата Paw Patrol, са изключително евтини и на достъпни цени за всички родители, така че ни се доверете.

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 269

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 269