Кошове за памперси

Филтри
на страница

6 продукт(а)

Филтри
на страница

6 продукт(а)

Като родител вероятно ще смените повече пелени, отколкото искате да преброите, преди вашето малко дете да достигне до етапа на използване на гърне. Взимайки под внимание броя, който изхвърляте, трябва да има къде да ги съхранявате. Независимо дали са мръсни, или просто мокри, те носят миризми, които не искате да се задържат в дома ви. Точно тук идва мястото на кошчето за памперси. То предлага много предимства на родителите. Този продукт е предназначен за тази цел и това е едно от основните предимства на използването му. 

Какви са предлаганите продукти от тази категория?

В онлайн магазин Рая Тойс ще намерите подходящи бебешки продукти на разумни цени. Според мненията на родителите, кошовете за памперси са предпочитан продукт във всеки дом. Ето някои предложения:

  • торбички за еднократна употреба ‒ единственото, което трябва да направите, е да я разпънете и когато се напълни, да я изхвърлите. Изработени са от издръжлив и непропусклив материал, който задържа миризмата и не ѝ позволява да излиза навън. Много удобни по време на път;
  • кошове за многократна употреба ‒ те са много по-ефективни за предпазване от неприятна миризма от торбичките за памперси. Много хигиенични и удобни за употреба. Системите за опаковане на всяка мръсна пелена индивидуално, гарантират, че неприятната миризма ще си остане в мръсния памперс. Иновативният многослоен антибактериален филм на тези продукти, продължава да убива микробите дори във вече опакована пелена. Той също контролира неприятната миризма. 

На страницата също така може да намерите и комплекти хигиенни касети за кошове за многократна употреба. Материалите на торбичките са обработени с вещества, които убиват до 99% от микробите.

Ако се колебаете дали да закупите кош за пелени, защото смятате, че използването му ще е сложно, не се чудете. Той не е проектиран така, че да е сложен за инсталиране и използване. Изважда се от кутията и се използва веднага, след като поставите касетата или подложката.

Поставянето на кош за памперси е много лесно. Няма сложни инструкции за настройка, които да следвате, преди да го използвате.