LORELLI Дървени бебешки легла

Филтри
на страница

23 продукт(а)

Филтри
на страница

23 продукт(а)

Изборът на подходящо бебешко легло Lorelli е много отговорна задача, тъй като не само хармонията в интериора на стаята, но и нивото на комфортен сън на детето, зависят от качеството на избрания модел. Онлайн магазин Raya Toys предлага разнообразни детски продукти, които ще осигурят перфектен сън на вашето бебе. 

Особености

Богатата гама от бебешки легла Lorelli редовно се актуализира с нови версии на различни модификации, но висококачествените дървени конструкции остават неизменно популярни. Ще намерите:

  • за по-голямо удобство, можете да обърнете внимание на трансформиращите се модели, както и на опцията 3 в 1, която ще ви осигури няколко екстри в един продукт;
  • дървените детски мебели изглеждат страхотно. В състава на масивната дървесина няма опасни химически компоненти, така че можете да се доверите на екологичната безопасност;
  • те ще внесат допълнителен стил в интериора на детската стая, благодарение на иновативните идеи, които предлага марката Лорели.

В каталога можете да откриете продукти Lorelli, като бебешки легла тип люлка, модели с матрак, със скрин, с преграда, специални предпазители и разнообразни размери. Всичко това се предлага на страхотни цени, които ще ви помогнат да изберете най-доброто.