Moni Бебешки колички

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Филтри
на страница

14 продукт(а)

Каква количка да изберете за бебето? Коя марка предлага отлично качество и атрактивен дизайн изгодно? Вижте предложенията на Moni!

Какви колички на Мони предлагаме

Моделите на Мони са сред най-популярните в нашия каталог. Марката предлага разнообразие от качествени бебешки возила, подходящи от първата разходка на мъничето до 3-годишната му възраст. Сред предложенията на Moni ще откриете:

  • бебешки колички 3 в 1;
  • комбинирани модели 2 в 1;
  • летни;
  • цветове – свежи и актуални. Моделите на Мони са красиви, стилни и носят настроение. Ще откриете бебешки колички от марката в сиво, синьо, розово, оранжево, бежово, червено и др.;
  • модели – сред фаворитите на клиентите от каталога на Moni са предложенията от сериите Gala, Ellada, Ciara, Polly и др.

За качеството на продуктите

Мони Трейд е сред производителите на бебешки стоки с най-дългогодишни традиции на родния пазар. Компанията внася и произвежда пълна гама продукти за бебета и деца. Редовните потребители на Moni знаят – артикулите са с перфектна функционалност и качество и отговарят на всички европейски и световни стандарти за безопасност.

Защо да пазарувате от Рая Тойс

Безупречна здравина, красива визия, комфорт и функционалност – за нас е важно всеки продукт от селекцията на Рая Тойс да отговаря на тези условия. И за да бъдем максимално полезни на нашите клиенти, ние държим на гъвкавата ценова политика. Всеки ден в нашия онлайн магазин ви очакват супер оферти и промоции с неустоими отстъпки. Поръчайте топ стоки за бебето на атрактивни цени!