CHICCO Бебешки колички

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Филтри
на страница

16 продукт(а)

Chicco е марка, превърнала се в символ на качествени бебешки продукти. Количките ѝ са едни от най-стабилните и надеждните, които можете да откриете на пазара.

Какви бебешки колички Chicco предлагаме

  • колички 2 в 1 – тези моделите на Чико са изключително популярни, тъй като са универсални и практични. Подходящи са както за малко бебче, което се вози легнало, така и за деца до 3 годишна възраст, в седнала позиция;
  • 3 в 1 – тук Chicco предлагат всичко, което е необходимо, за придвижването на мъника: стабилен кош за новородено, удобна седалка за седнало и полулегнало положение, както и бебешка кошница за кола;
  • летни – летните детски колички от Чико са леки, мобилни и изключително лесни за пренасяне в сгънат вид.

На какво да обърнете внимание при покупката

Гумите – колелата с въртене на 360 градуса правят детските колички на Чико много маневрени. По отношение на големината, колкото по-големи са, толкова по-лесно е „шофирането“ по неравен терен.

Цветовете – видовете, предлагани от Chicco, радват окото и създават настроение. Ще откриете бебешки модели за момченца, за момиченца или универсални: в червено, розово, синьо, зелено, сиво.

Размер – важно е предварително да знаете размерите в разгънато и в сгънато положение, за да сте сигурни, че возилото на Чико ще се побере във вашия асансьор, багажник и т.н.

Защо да пазарувате от Raya Toys

Качествените бебешки и детски продукти са събрани на едно място в каталога на магазин Raya Toys. Непрестанно обогатяваме нашия асортимент с предложения на водещи марки, като Chicco, и винаги се стремим да се съобразим с търсенията и мненията на нашите клиенти.

Поръчайте топ артикули на Чико на неустоими цени онлайн от цялата страна!