LORELLI Бебешки колички

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 61

Филтри
Страница
  • В момента четете страница 1
  • Страница 2
  • Страница Продължи
на страница

Артикули 1-40 от 61

Бебешката количка е една от първите важни покупки за детето. И това е съвсем логично – първите седмици и месеци от живота си мъничетата прекарват времето си в сън, хранене и разходки. Возилото е задължително за една от дейностите, а може да се използва и за другите две. Вижте какво е подготвила за вас популярната марка Lorelli!

Какво да знаем за марката Лорели

Lorelli е една от водещите фирми в сферата на бебешките и детски продукти през последните 20 години. В каталога ѝ ще откриете всичко необходимо за отглеждане на малчуганите: колички, кошари, столчета (за хранене и за кола), легла, играчки и много други. С продуктите са израснали хиляди бебета, а хиляди родители са открили ценен помощник именно в лицето на Лорели. Всеки артикул на компанията се произвежда с грижа за безопасността, здравето и доброто развитие на бебето.

Дизайнът на бебешките продукти Lorelli винаги следва най-актуалните модни тенденции и предлага свежа и красива визия. Всяка година нова колекция продукти радва клиентите на марката.

Лорели изнася своята продукция в над 50 държави по цял свят, включително Италия, Холандия, Франция, Англия, Белгия, Австрия и много други.

Сред огромните предимства на количките Лорели е тяхната цена. Тук ще откриете предложения от марката, които отговарят на най-високите ви критерии за качество и естетика и същевременно са бюджетни и изгодни.

Какви бебешки колички на Lorelli предлагаме

  • 3 в 1 – бебешките колички 3 в 1 на Lorelli са практични и луксозни. Те имат отделен кош за новородено, който може да се сваля /в някои случаи да се трансформира/ и да се замени със столче за кола или със седящ кош. Лорели са добавили в комплекта също и чанта за количката;
  • 2 в 1 –  комбинираните возила на Лорели са практични и удобни. Могат да се ползват от първата разходка до около 3 годишна възраст. Предлагат се модели с големи, с по-малки, както и с комбинация от двата вида колела;
  • летни –  тези предложения от Lorelli са много практични и удобни, тъй като са леки и се пренасят и сгъват за секунда. Могат да се ползват в седнало и полулегнало положение. Сред любимите модели на клиентите са Fiona, Daisy, Myla и др.;
  • за близнаци –  бебешките колички за близнаци от Лорели са със седалки, поставени една до друга и предлагат стабилност и комфорт.

Защо да изберете от Raya Toys

Нашата амбициозна цел е да предложим огромно разнообразие от качествени детски и бебешки стоки с отлично качество, перфектна визия и достъпни оферти.

Разгледайте какво са подготвили за вас от Lorelli! Изберете с експресна доставка от онлайн магазин Raya Toys!