Baby ITALIA

Baby ITALIA

Италианската компания Baby Italia произвежда висококачествени дървени мебели повече от 20 години. Добрите резултати в производството на стоки за деца са достигнати чрез използването на съвременни технологии, внимателен подбор на здрави екологични материали.

Продуктите на Baby Italia имат сертификати за качество по три основни направления: липса на вредни токсични вещества, пълно съответствие с динамичните тестове и безопасност на механични елементи. Тези сертификати дават на производителя права да поставя на продуктите си най-престижна марка за качество на детски стоки - TUV Product Service GS.

Асортиментът на Baby Italia е много широк: сринове с вана и повивалник, скринове за бельо, шкафове за детски стаи, дървени люлки, бебешки и детски  легла, комплекти за легла, аксесоари за детски стаи, аксесоари за скринове, аксесоари за легла.

При производството на мебели Baby Italia използва висококачествена букова дървесина, естествени цветове и устойчив, нетоксичен лак. Конструкцията и дизайна на продуктите се извършват, като се вземе под внимание възрастта  на децата и техните ортопедични нужди.

Всички продукти на Baby Italia са практични, удобни и безопасни за деца.

Вижте повече