Baby MATEX продукти

BabyMatex е в челните позиции на фирми предлагащи широка гама иновативни бебешки продукти ( спални комплекти, възглавници за кърмене, одеала, чаршафи, матраци и др.). От 1992г. насам неуморно развива продуктовата си гама и обогатява портфолиото си само с най-доброто качество в тази сфера.

Възползвайки се от името си развивано над 20 години, BabyMatex успя да израстне от местен бранд в голяма компания на Европейския пазар. Продуктовата гама е създадена така, че да отговаря на нуждите дори и най-малките бебета. Тя изгради мост между чувствителността и крехкостта на детето и технология в съчетание с дизайн. Уважаеми Родители, BabyMatex разбира колко е важна безопасността за вашето бебе. Ето защо, при производството на всеки продукт се използват най-висококачествените материали, които могат да се намерят в Полша. Безопасността им бива одобрена от съответни сертификати.

Като производител BabyMatex контролира и най-малкия детайл от производствения процес. Така се постига най-доброто качество. Използвайте методите на науката и технологията, се постига качество, което отговаря на нуждите на Вашето дете. Поддържа се постоянен контрол върху това всеки продукт да отговаря на стандарти и критерии, заложени от технолозите и изследователските лаборатории. Международни одиторски комисии потвърждават това и награждават фирмата с множество сертификати и титлата Компания на която може да се има доверие. BabyMatex чувства огромно удовлетворение от това, че избирате нейните продукти на компанията и от участието в този красив момент от живота на бебето.

Всеки BabyMatex продукт, който намира място във вашия дом носи огромно удовлетворение и благодарност за доверието в компанията, както и това че тя е част от този красив етап от израстването на вашето Бебче. Защото както е казал Janusz Korczak: Усмивката на едно дете кара целия свят да се усмихва.

Вижте повече
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 295

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 295