Аспиратори за нос

Филтри
на страница

11 продукт(а)

Филтри
на страница

11 продукт(а)

Назалният аспиратор е устройство, предназначено да почиства носната кухина на бебето от слуз. Когато извършвате ежедневните хигиенни процедури при грижите за новородено, не трябва да забравяте за носа. Ако памучната пръчица е подходяща за ежедневна хигиена, то тя не може да се използва при хрема. Факт е, че до 2 – 3-годишна възраст детето не знае как да се издухва и не може да почиства носа си самостоятелно. Бебето се нуждае от помощ в това отношение, защото хремата се превръща в проблем: дишането се затруднява, храненето и сънят се нарушават и се появява тревожност. Аспираторът ще отстрани нежно и безопасно слузта от носа, като донесе облекчение и свободно дишане. На страницата на онлайн магазин Рая Тойс ще намерите разнообразни аспиратори за нос на добри цени.

Какви са предлаганите продукти от този тип?

Продуктите от тази категория могат да бъдат няколко вида. Ето някои от тях:

  • ръчен аспиратор ‒ някои модели разполагат с помпа проектирана за премахване на слуз и сополи от носа на бебетата и децата. Те разполагат със специални накрайници, които няма да дразнят нежната носна лигавица на вашето дете. Разполагат и с капаче за по-добра хигиена. Други модели имат възможност за регулиране на всмукателната мощ. Те са лесни за използване и почистване. Продуктите с извита тръбичка не позволяват влизането на секрет;
  • електрически детски аспиратор ‒ удобен и лесен за употреба с няколко нива на всмукване, които се контролират с бутони. Захранва се с батерии и също така има и музикални функции за да е по-спокойно новороденото по време на експлоатация. Принципът на работа е елементарен: поставете чист силиконов накрайник в ноздрата на детето и натиснете бутона. Устройството лесно и нежно изпомпва както течността, така и гъстата слуз, без да причинява дискомфорт. Заради лесната употреба и многото полезни функции, родителите предпочитат тези пред други модели.

Всички аспиратори, предлагани от нас, работят с безопасна всмукателна сила, за да изчистят запушения нос нежно, но ефективно.