Brick

Brick
Brick

Фирма Brick е създадена преди повече от 20 години, като се специализира в производство на детски конструктори. Брандът е популярен в Европа и печели все повече привърженици и в България с отлично качество, стилни и актуални дизайни на най-ниска цена. Девизът на фирмата е : "Всичко е възможно" и наистина конструкторите създадени с много любов, учат децата лесно да постигат наглед трудни за изпълнение проекти, благодарение на хубавите схеми и качествените сглобки. Благодарим на фирмата за предоставената възможност да сме вносители на конструкторите повече от 10 години без нито една рекламация от клиент.

Марката Brick се развива и постоянно обновява асортимента си. Представяме на Вашето внимание новите серии и модели на конструкторите Brick. За съвременната визия допринася и новото лого, с което фирмата постепенно обновява своите опаковки.

Ново лого конструктори Brick

Вижте повече

Конструкторите Brick се предлагат в различни серии, които можете да разгледате тук:

Brick Super Soccer  Brick Cherry  Brick The War of Glory  Brick Princess Leah  Brick Kyanite Squad  

Brick Police  Brick Fire Rescue  Brick Combat Series  Brick The High-Tech Era  Brick City

Brick Combinated Deformation  Конструктор Brick Creation of the Gods  Конструктор Brick Build'N Learn  Конструктор Brick Space Adventure  Конструктор Brick Legendary Pirates

Конструктор Brick Knights