Моята модна чанта с гримове Lisciani BARBIE 62195

Реф. номер
8008324062195
59,90 лв.
Изчерпан
Поръчай онлайн с доставка до адрес или офис на куриер - до 3 дни

Доставка до адрес или офис:

За поръчки до 100.00 лв до 1 кг

Спиди офис- 6.00 лв

Европът - 4.90 лв

Еконт Експрес - 6.50 лв

За поръчки над 100.00 лв с тегло до 10 кг

Спиди офис и Европът - безплатно

Еконт Експрес - провери тук

Такса Наложен платеж 1%

за пратки с начин на плащане

В брой при доставка

ПРИ ПРОМОЦИИ РОЖДЕН ДЕН RAYA TOYS, ЧЕРЕН ПЕТЪК И КОЛЕДНА КАМПАНИЯ СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА НА НАЛИЧНА СТОКА Е 10 РАБОТНИ ДНИ!

Описание и характеристики

Супер модерната чантичка Барби е наистина чантичка с гримове! Можете да я носите навсякъде и да експериментирате с модерните гримове всеки ден, благодарение на този комплект с безвредни, сертифицирани гримове, които ще откриете в него: сенки за очи, гланц за устни, брокат,  руж и дори фантастичен тебешир, с който да добавите цвят на Вашата коса! Изненадайте приятелите си с Вашия перфектен Барби стил! Прочетете инструкциите внимателно и ги запазете за бъдеща справка.

Съдържание: 1 пила за нокти (1), 1 разделител за пръсти при лакиране (2), 1 брокатена пудра (3), 1 гланц за устни (4), 1 лак за нокти (5), 2 апликатора, 3 броя различни сенки за очи (6), 3 броя руж (7), 1 тебешир за оцветяване на косата (8), инструкции за употреба.

Как да използваме лака за нокти: Тези лакове за нокти могат да бъдат премахнати без ацетон; можете просто да ги остстраните чрез отлепване. Нуждаят се от няколко минути, за да изсъхнат. Ако имате особено порести нокти, след премахването на слоя лак, може да забележите малки безвредни петна, останали по повърхността на нокътя. Тези петна могат да бъдат премахнати чрез натъркване на нокътя с бебешко олио и петната ще изчезнат за ден или два. Шаблоните могат да се използват директно върху ноктите. След нанасяне на лака, изчакайте няколко минути и може да ги свалите и да ги съхраните за бъдеща употреба.

Как да използвате тебешира: За да добавите цвят на Вашата коса, просто втрийте тебешира в нея. Резултатът може да варира спрямо цвета и типа на Вашата коса. Тебеширът може да бъде измит с обикновен шампоан.

Технически данни
Търговска марка Lisciani
Вносител Раяленд ООД
Общо тегло с опаковка в кг 0.500000
Специални цени No
Герой/Серия Barbie
Възраст 5-6 години, 6-7 години, 7-8 години
Подходящо за За момиченца
Файлове Упътване
Мнения и рейтинг
Оставете мнение:
Вашата оценка
Колко ще струва доставката?

Купи на вноски

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, след което при завършване на поръчката ще може да изберете желания от вас период като начин на плащане.

Безлихвен кредит със срок на изплащане 6 месеца не се прилага за продукти с промоционална или специална цена, както и при намаление с VIP карта.

Може да харесате също
Моята модна чанта с гримове Lisciani BARBIE 62195
Моята модна чанта с гримове Lisciani BARBIE 62195