Dr. Brown`s

Dr. Brown`s
Dr. Brown`s

Ние от Dr. Brown`s винаги сме се стремяли да създаваме иновативни бебешки продукти, които да допринасят за доброто здраве и оптимално хранене на бебетата.

Създадено през 1996г., а през 1997г. бебешкото шише Dr. Brown`s Natural Flow получава патент. То е единственото с вътрешна вентилираща система, която помага за намаляване на коликите, при повръщане, оригване и образуване на газове като елиминира отрицателното налягане и въздушните балончета, помага за запазването на витамините C, A и Е чрез намаляване процеса на окисляване в кърмата или изкуственото бебешко мляко. Храненето с него е хранене без образуване на вакуум и наподобява кърменето. Бебешките шишета Dr.Brown`s Natural Flow не съдържат Бисфенол А (BPA free), PVC или фталати. Получили са признание и много награди от медицинската общност. Шишетата се ползват в болници, неонатологични отделения и лекарски кабинети.

Най-важното признание идва от майките – те споделят и говорят с положително вълнение за подобрените хранителни навици на своите бебета след ползването на шишетата и бибероните Dr.Brown`s. Вдъхновени от тяхната страст, ние продължаваме да правим иновации, при които най-важното е отличната функционалност за майката и доброто здраве на бебето. За да поддържаме бранд, на който родителите да могат да разчитат, ние се фокусираме върху изследователската дейност и подобренията на продуктите. Това означава, че отделяме колкото е нужно време, за да създаваме качествени продукти за хранене, които да помагат за доброто здраве на бебето. Всеки ден искаме да предлагаме на родителите бебешки продукти, които те да одобрят и с които да станем техни любимци.

https://www.drbrownsbaby.com/