Dr. Brown`s продукти

Dr. Brown`s

Dr. Brown`s

Има ли родител, който да не търси най-доброто за своето дете? Всеки се стреми да се доверява само на доказани марки и качествени стоки, за да може да създаде максимален комфорт, забавление и сигурност за малчуганите, независимо от тяхната възраст. Ние знаем, че за вас е важно всяка закупена стока да оправдава очакванията ви, затова предлагаме само най-доброто. Марката е обявена от повечето потребители като най-добра в антиколиковите шишета. Важен момент е че производството е най-вече в Америка. Доктор Браун е компания, производител на голям асортимент от стоки, обхващащ периода от раждането до третата година на детето.

Какво трябва да знаем за марката Dr. Brown

Вече повече от 20 години Dr. Brown се стреми да създава най-доброто по отношение на различни бебешки продукти, събиращи иновации, добро здраве и оптимално хранене на детето. Дългогодишният опит оказва влияние и родителите често се доверяват на Доктор Браун. Първото бебешко шише е създадено през 1996 и още на следващата година получава патент. Моделите разполагат със специална вентилираща вътрешна система, която редуцира коликите, предотвратява повръщането, оригването и образуването на газове след хранене. Системата премахва отрицателното налягане и въздушните балончета, които се образуват в шишето, а това запазва витамините, независимо дали използвате изкуствено бебешко мляко или кърма. Доктор Браун се фокусира върху създаването на качествени продукти по последни технологии, което ги прави любими, както на децата, така и на родителите им.

Какъв асортимент от продукти предлага Dr. Brown

Каквото и да се предлага на пазара, едно от най-важните неща е мнението, което клиентите споделят след употреба. Родители, доверили се на Dr.Brown са изключително доволни от качеството и функционалността на продуктите. Сред най-търсените стоки на Доктор Браун ще откриете: 

  • Бебешки шишета - получили са хиляди признания - от майките и медицинската общност. Предпочитани са за ползване в лекарски кабинети, неонатологични отделения, болници. Влияят изключително положително на хранителните навици на детето и подобряват неговото здраве;
  • Биберони - създадени по модерни технологии, любими на бебета и признати от родителите;
  • Аксесоари за хранене - лъжички, чинийки и всичко необходимо за пълния комфорт и здравето на малкото съкровище;
  • Играчки и залъгалки - изработени от специални материали, които по никакъв начин не могат да навредят при употреба.

Доктор Браун е бранд, който винаги се интересува от мнението на своите клиенти и винаги работи, така, че да задоволи нуждите на дори най-взискателните сред тях.

Rayatoys.com - официален вносител в България на марката Д-р Браун

Това е изключително голямо предимство, което ви гарантира 100% оригинални и качествени продукти. Цените им абсолютно опровергават очакванията ви и веднъж доверили се на Dr. Brown, едва ли ще прибегнете към друга марка. Rayatoys.com предлага голямо разнообразие от бебешки и детски продукти, които да поръчате онлайн. Разгледайте и направете своята поръчка още сега. Едно е сигурно - доверявайки се на Dr.Brown, в никакъв случай няма да бъдете разочаровани.

https://www.drbrownsbaby.com/

Вижте повече
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 218

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 218