Educa продукти

Educa

Началото на Educa Borras датира от 1894 г., когато е основана от "Borras Plana". Educa Borras е водеща марка в образователните игри и пъзели. Тя е известна със своите магически, също и с развлекателните и семейните си игри. Днес продуктите на фирмата се разпространяват в повече от 75 страни по света.
 През 2011 г. Educa Borras се счита за най-известната марка за играчки сред испанските семейства с деца под 12-годишна възраст, според проучване на технологичния институт за правене на играчки сътрудничество с испанското министерство на промишлеността, туризма и търговията.
 В допълнение, Educa Borras предлага уникални услуги, достъпни никъде другаде по света. Например, услугата „Изгубени парчета“, представляваща подмяна на парчета, така че дори да се изгуби парче, феновете на пъзела могат да завършат произведението си.
Марката Educa е с гаранция за качество. Продуктите им се подлагат на строг контрол на сигурността и качеството и използват най-висококачествени, възобновяеми и екосъобразни суровини.
  За тях най-важно е техните клиенти да бъдат доволни, затова непрекъсното преоткриват себе си и продуктите си. Техният екип постоянно разработва нови продукти, дизайни, работейки с педагози, за да предоставят най-доброто на своите потребители.
  Каталогът на Educa Borras предлага богата гама от продукти за всички възрасти, съчетаващи техните престижни собствени марки.

http://www.educaborras.com

Вижте повече
Филтри
на страница

29 продукт(а)

Филтри
на страница

29 продукт(а)