ERGOBABY продукти

Повече от десетилетие Ergobaby са се посветили на мисията да насърчават връзката с детето за цял живот. Вълшебството се случва, когато носим бебето в близост до себе си, създавайки симфония от биологични реакции. Изключително удобни и ергономични раници за носене на бебето, за което Ergobaby са получили многобройни награди по целия свят. За подкрепа на всекидневните родителски нужди Ergobaby създават и други продукти, чрез които подсилват връзката с детето. Ergobaby е с вас от първия ден на бебето до най-голямото приключение.

Защо да изберете Ergobaby ергономична раница?

Удобна и практична за родителя

Ергономичният дизайн на раницата, подплатените презрамки и широкият колан на талията равномерно разпределят тежестта за удобно и продължително носене на вашето бебе, а допълнителната лумбална подкрепа на кръста създава изключителен комфорт. Ergobaby ергономична раница е адаптивна към размерите на родителя, лесна за поставяне и практична за всекидневно носене (подходяща за машинно пране).

Ергономична и комфортна за вашето дете

Иновативният и ергономичен дизайн на Ergobaby гарантира правилно и ергономично положение на крачетата във формата на буквата „М“ (панелът на раницата поддържа бебето от коляно до коляно, а крачетата са широко отворени в поза „жабка“, образувайки оптимална позиция за развитието на тазобедрените стави), а гръбчето е правилно извито под формата на буквата „С“.

Предоставя повече позиции за носене

• Отпред и бебето е обърнато към носещия

• Отпред и детето гледа напред (след 5+месеца)

• На хълбок (след 6+ месеца и тегло минимум 7.8 кг)

• На гръб (след 6+ месеца, бебето може да седи самостоятелно)

Ergobaby осигурява удобна и ергономична позиция за детето във всяко положение на носене.

Близо до вашето дете от първия ден!

Новороденото бебе може да се носи в Ergobaby ергономична раница от първия ден (минимум 3.2 кг) с допълнителна вложка за новородено или без вложка, в зависимост от избраната ергономична раница. Моделите Omni 360 и Original 360 могат да се използват до 15 кг, а в раниците Adapt и Original можете да носите своето дете до 20 кг.

Вижте повече
Филтри
на страница

29 продукт(а)

Филтри
на страница

29 продукт(а)