Hauck продукти

Hauck

Hauck

Вече повече от 90 години, Хаук се грижи за отглеждането на една цяла генерация. Основната цел на марката е да произвежда най-доброто за вашите деца, а това е факт, благодарение на дългогодишния труд и опита, предаден и усъвършенстван, през годините. Hauck предлага голямо разнообразие от стоки, които са сред най-предпочитания избор на родителите. Продуктите са изключително качествени и ще ви бъдат истински помощник при отглеждането на вашето малко съкровище. Основният стремеж на Хаук е да бъдат достатъчно гъвкави, по отношение на производството, за да може детето да се чувства максимално добре, дори при дълго използване на закупеният от вас продукт. Ако сте родители от съвсем скоро, доверявайки се на Хаук, вие сте в сигурни ръце. Бъдете сигурни, че на първо място вашето бебче е в безопасност, и второ, чувства се изключително комфортно. Богатият асортимент от стоки ще намерите в онлайн каталога на Raya toys, които са официален вносител на марката за България.

За кого са предназначени продуктите на Hauck

Престижната немска компания, която е добила популярност в цял свят, предлага стоки, които са комбинация от сигурност, надеждност, иновативен дизайн и голямо разнообразие. Спазвайки всички Европейски норми при производството, компанията е високо ценена и много предпочитана сред родителите. Продуктите и са предназначени за вашето дете от деня на раждането до моментът, в който то вече е ученик. Хаук налага марката си като символ на немско качество. Намерете всичко необходимо за появата на вашето малко ангелче, доверявайки се на Hauck.

Какъв асортимент от стоки предлагат

При нас ще намерите всичко необходимо, за да посрещнете новия член на семейството. Сред пълната гама и богатият асортимент от цветове и модели ще откриете:

  • колички;
  • кошчета;
  • люлки;
  • столчета за кола;
  • столчета за хранене;
  • кошарки;
  • проходилки;
  • всички необходими за отглеждането аксесоари.

Освен всичко важно, трябва да осигурите и забавления за децата, независимо от възрастта им. Хаук предлага и детски играчки, които ще намерите разделени в категории - от 3 месеца до 8 години.

Rayatoys.com - официален вносител в България на марката Hauck

Това дава възможност на нашите клиенти да се доберат до цялата гама продукти, и то, на изключително достъпни цени. Ако искате да се доверите на високото качество и оригинала, то rayatoys.com е перфектното място. Насладете се на големият избор на продуктите на Hauck, изберете и поръчайте всичко, което ще накара вашето малко ангелче да се чувства комфортно още след първия ден от раждането.

Вижте повече
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 236

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 236