Jane продукти

Jane

Да говорим за Jané означава да говорим за живота на толкова много хора, които са се доверили на техните продукти през най-важния момент от живота си, а именно при появата на новия член на семейството. През 2022 г. ще се навършат 90 години от създаването на първата бебешка количка Jané. През тези години марката не спира да се усъвършенства, да се разраства и да се учи, за да се превърне в това, което е днес: бранд, специализиран във висококачествени бебешки продукти, отговарящи на изискванията на модерните родители. В каталога им ще откриете функционални модели бебешки колички, столчета за кола, сгъваеми кошари, столчета и аксесоари за хранене, както и полезни аксесоари за детската стая.

Иновациите и функционалните решения винаги са били една от отличителните черти на Jané. Марката винаги заема челни позиции на пазара на бебешки продукти, като не спира да работи с бебетата и техните семейства, за да им предложи продукти, които се адаптират към техния ритъм на живот и ежедневните им нужди. Благодарение на това Jané винаги изненадва с революционни продукти през годините, от първата сгъваема бебешка количка през 30-те години на миналия век до Groowy, първото столче за кола, което отговаря на стандарта i-Size и е подходящо за всички етапи на растежа на детето още от раждането.

Точно като иновациите, безопасността е част от концепцията на марката. Когато станете майка или татко, защитата на детето Ви е нещо, което Ви тревожи най-много. Jané са наясно с този факт, поради това се грижат техните продукти да предлагат допълнителна грижа и защита, така че Вашето бебе да се чувства в безопасност, както във Вашите ръце. През 2013 г. Центърът за изследване на краш тестове на Jané Group (единственият частен център за краш тестове в Испания) е създаден с тази цел: да се правят тестове на столчета за кола, така че да надхвърлят регулаторните изисквания и да са най-безопасните на пазара.

Ангажиментът на Jané към околната среда и устойчивото производство също присъства все повече в техните продукти. В най-новите колекции са включени много рециклирани материали, които отделят до 75% по-малко CO2, някои от артикулите са със сертификати SEAQUAL™, които показват, че продуктът е направен от рециклирани материали като пластмасови бутилки и пластмаса, извлечена от морето. Позицията на марката по този въпрос е ясна: да предлага все по-устойчиви продукти в каталога си, с грижа за околната среда и по-доброто бъдеще на децата.

Вижте повече
Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 185

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 185