Купи на лизинг

Взимате веднага, изплащате по-късно!

Какво е UniCredit Consumer Financing? Компания, предоставяща бърз и удобен начин за покупки на изплащане. UniCredit Consumer Financing е част от UniCredit Group – най-голямата банкова група в Източна Европа.

Защо да изберете UniCredit Consumer Financing?
Гарантирано бързо одобрение
Предлагане на достъпни, малки месечни вноски, които са фиксирани за целия период на кредита и не се променят
Без скрити такси и комисиони
Какви са параметрите на предлагания кредит?
От 150 до 50 000 лв. и срок на изплащане от 3 до 24 месеца
Допълнителни предимства за клиентите на UniCredit Consumer Financing:
БЕЗ банкови такси при плащане на вноските във всеки клон на UniCredit BulBank – обикновено таксата е 2 лв. за вноска
Възможност за сключване на застраховка Защита Макс със застрахователна компания, партньор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.
За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 15 600 или посетете www.ucfin.bg

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдената на българския пазар марка TBI Rent, както и клона на банката в Румъния. 
TBIF Financial Services (част от която е и TBI Bank) стана част от най-голямата европейска група за онлайн и потребителско кредитиране 4finance Holding. Компанията е най-бързо развиващата се в своя сектор, като оперира в 17 страни по целия свят. 
TBI Bank е една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки на пазара. Банката е в топ 10 по печалба и номер 1 по възвръщаемост на активите и собствения капитал. TBI Bank се гордее с доверието на над 1 млн. клиенти. TBI Bank има над 55 офиса в България и 6 в Румъния. Служителите на TBI в България и в Румъния са малко над 1400 души. 
Като една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки, TBI Bank се стреми да бъде близо до клиентите си и да ги подкрепя да постигат целите и мечтите си. Знаем, че качественото и бързо обслужване е ключът за нашия успех и удовлетвореността на клиентите и партньорите ни. Стремежът ни е да предлагаме лесни за използване продукти, като подобряваме непрекъснато процесите и технологиите в полза на клиента. 
За допълнителна информация:
Обадете се на 0700 17 571 или посетете www.tbibank.bg

Попитайте нашите консултанти!

Покупката на кредит не Ви ограничава да ползвате намаления, промоции или ВИП карти!