Lindam продукти

Lindam

Създадена преди повече от 20 години, Lindam е водеща марка в производството на безопастни бебешки продукти в Европа. Lindam е водещ доставчик на детски и бебешки стоки във Великобритания и предлага широка гама от решения за безопасност в световен мащаб. Мисията на компанията е да направи умни продукти, които помагат на днешните родители да хранят и да се грижат за децата си възможно най-безопасно. Продуктите на Lindam са проектирани за функционална употреба от бебета и родители и са произведени по стандарти, които помагат и гарантират че те са най-безопасните на пазара. Ангажираността на компанията за проектиране и разработване на продукти е призната с над 50 награди в индустрията, награди получени за върхови постижения.

Изборът Lindam означава доверие на родителите. Доверие в продукти изработени за улеснение при отглеждането на бебета и малки деца. Качеството е на висота, проектирани и разработени чрез задълбочени изследвания , произведени с използване на най-сигурните и при необходимост, най-здравите материали и изпитани в най-добрите лаборатории по целия свят за да гарантира че те са най-безопасните на пазара.

През януари 2010 г. Lindam са придобити от Munchkin калифорнийски базирани дизайнери и производители на иновативни бебешки и детски продукти.

Сливането създаде глобален производител на бебешки стоки и специализиран доставчик с всеобхватно продуктово портфолио. В допълнение към това силно портфолио е безопасноста на изделията предоставена от Lindam водещи на пазара за безопасност при производството на детски играчки и стоки, гамата вече включва и портфолиото на Munchkin - водещи в индустрията продукти от различни категории, като например храни, продукти за баня , пътуване, хранене и др.

Вижте повече
Филтри
на страница

13 продукт(а)

Филтри
на страница

13 продукт(а)