Нашите предложения за деца от 6 месеца до 2 години

Бебешки колички

Започваме с функционални модели колички със седящ кош или така наречените "летни колички". При подбора им сме се съобразили с нуждите както на малкото дете, така и на Вас - неговите родители. Сред нашите предложения ще откриете разнообразни модели - с по-висока товароносимост, ултра компактно сгъване, подходящо за родители, които пътуват често, както и модели, които биха могли да се комбинират и с кош за новородено, което би Ви послужило, ако планирате още едно дете. В описанията на всеки модел можете да откриете всички негови функционалности и технически характеристики, за да можете да подберете този, който най-добре отговаря на Вашите индивидуални нужди.

Столчета за кола

Продължаваме със следващия много важен избор - този на столчето за кола. Моделите, които Ви предлагаме са от утвърдени през годините брандове, които разработват всеки модел с множество тестове и отговорност към безопасността и удобството на децата. Всеки модел предлага различна функционалност и екстри, в пълното описание на всеки от продуктите можете да се запознаете с всичките му качества и предимства.

Аксесоари за хранене

Тук сме подбрали полезни аксесоари за храненето на Вашето бебе, подходящи при периода на преминаване от хранене с шише към хранене с прибори, приучването към пиене от обикновена чаша, както и функционални комплекти за дечица над 1 годинка, които вече се хранят самостоятелно. 

Столчета за хранене

С помощта на столчето за хранене, малчуганът ще може да седне на масата заедно с цялото семейство. Тук сме подбрали различни модели, от които да изберете най-подходящия за Вас. Предлагаме Ви различни варианти от класически модели до такива, които детето може да употребява през целия си живот (трансформират се в удобен стол, който можете да регулирате според растежа на Вашето дете). 

Гърнета

Педиатрите препоръчват да започнем с опитите за приучване на гърне още откакто бебето се научи да седи само и стабилно. При някои това се случва около 6-я месец, при други – по-късно. Предлагаме на Вашето внимание различни модели, подходящи за различна възраст - класически модели, столчета и по-модерни решения със забавен дизайн и дори музикални фунции.

Проходилки и бънджита

Тук сме подбрали други полезни аксесоари, които ще бъдат Ваш верен помощник в периода на прохождане на Вашето дете. Проходилките предпазват гръбначния стълб от претоварване, докато бебето прави своите първи стъпки. Много от моделите предлагат и разнообразни забавления като музикални табла, образователни играчки и други. Бънджитата от своя страна осигуряват чудесно забавление - отскачайки от земята, детето може да „пружинира“ нагоре-надолу, лудувайки на воля. В същото време, малките крачета заякват и се подготвят за дълги разходки. Сигурността тук е от първостепенно значение, затова моделите, които Ви предлагаме са само от авторитетни производители, доказани във времето.

Сгъваеми кошари

Бебешките сгъваеми кошари са чудесен избор, както за спане, така и за весели игри в обезопасено пространство. Те са изключително практични и при пътуване или гостуване при баба и дядо - с тях детето винаги ще има място, където да се чувства удобно и в безопасност. Моделите, които предлагаме на Вашето внимание, са изработени с голям "прозорец" (с мрежа), който Ви позволява да държите под наблюдение детето, както и то да вижда Вас, за да се чувства по-спокойно.

Дрехи

Тук сме Ви подбрали някои от нашите топ предложения в секция детски дрешки. Всички модели са изработени от висококачествени материали, които са изключително нежни към деликатната детска кожа и осигуряват оптимален комфорт и удобство на Вашето дете.

Прегради

Осигурете си спокойствие във Вашия дом с практична преграда, която ще предпази Вашето дете от различни опасности. Моделите предлагат монтиране към каси на врати, стени или в началото и края на стълбища. Подбрали сме Ви функционални модели, които осигуряват оптимална защита за детето и максимално удобство за Вас.

Играчки

Накрая, но не и последни по важност са детските играчки. Нашите топ предложения включват любимите плюшени и музикални играчки, кукли, играчки, развиващи двигателните и умствени умения на детето, както и забавни коли за бутане, осигуряващи истинско забавление на малчуганите.

Ние от екипа на Raya Toys винаги се стремим да предложим най-доброто за Вашето дете на всеки етап от неговото/нейното развитие. Всички наши предложения са внимателно подбрани, с оглед на нуждите на нашите малки приятели, както и на Вас, техните родители. Ако се колебаете в избора си или имате нужда от съвет ние сме винаги насреща да Ви помогнем да направите информиран и уверен избор за своето дете.