Нашите предложения за новородено бебе

Бебешки колички

Започваме с функционални модели бебешки колички, съобразени с нуждите както на малкото дете, така и на неговите родители. Моделите, които предлагаме на Вашето внимание са в различни варианти - 2в1 и 3в1. Моделите, които са 2в1 включват шаси плюс два коша - лежащ и седящ, а моделите 3в1 включват шаси плюс три коша - лежащ, седящ и столче за кола тип кошница, което може да се монтира върху шасито за повече удобство. В описанията на всеки модел можете да откриете всички негови функционалности и технически характеристики, за да можете да подберете този, който най-добре отговаря на Вашите индивидуални нужди.

Столчета за кола

Продължаваме със следващия много важен избор - този на столчето за кола. Моделите, които Ви предлагаме са от утвърдени през годините брандове, които разработват всеки модел с множество тестове и отговорност към безопасността и удобството на децата. Тук имате избор от модели тип кошница за кола, които можете да монтирате на шасито на бебешката количка (ако моделите са съвместими) и са изключително удобни за бързи разходки и шопинг, или столчета, които са за употреба само в автомобила, но за сметка на това ще Ви служат дълго време и ще се адаптират към нуждите на растящото Ви дете.

Шишета и залъгалки

Ние знаем, че изборът на принадлежности за хранене на бебе е изключително важен. Затова Ви предлагаме продукти с безупречно качество, издръжливи и функционални, на които можете спокойно да се доверите.

Помпи за кърма

Кърменето без съмнение е  един от най-добрите и здравословни начини да нахраните своето малко бебче. Освен това този процес допълнително придава емоционалност на онази силна безрезервна връзка, която предстои да бъде изградена между Вас и Вашето малко съкровище. Понякога обаче е наложително кърменето да става индиректно, с помощта на така наречените помпи за кърма. Нашите избрани предложения включват ръчни и електрически помпи за кърма. 

За кърмене

В тази секция сме Ви подбрали практични и функционални аксесоари, които ще Ви улеснят и подпомогнат по време на периода на кърмене на Вашето бебе.

Ергономични раници

Ергономичната раница позволява на родителя да е със свободни за движение ръце, като в същото време е близо до бебето. Спомага за правилния растеж на тазобедрените стави. Носенето на бебето в ергономична раница близо до тялото има много предимства както за родителя, така и за детето. То поощрява чувството за защитеност и доверие, насърчава физическото и емоционалното развитие, подсилва връзката родител–дете, дава възможност ръцете на родителя да останат свободни.

Шезлонги

Подарете комфорт и забавление на своето дете, избирайки най-добрия шезлонг за него! Бебешките шезлонги предлагат различни функции, които ще помогнат за физическото и емоционално развитие на детето. Те са незаменим помощник за всяка майка, тъй като й дават възможност спокойно да свърши своята домакинска работа, докато малкото съкровище се забавлява в любимия си шезлонг.

Текстил за детска стая

Всички наши предложения са не само много красиви, но и създадени с мисъл за удобството на детето и съобразени с деликатната бебешка кожа. 

Играчки

Накрая, но не и последни по важност са бебешките играчки. Предлагаме Ви различни предложения - забавни, успокояващи, както и образователни играчки, които ще спомогнат за развитието на различни умения на Вашето бебче.

Ние от екипа на Raya Toys винаги се стремим да предложим най-доброто за Вашето дете още от раждането му. Всички наши предложения са внимателно подбрани, с оглед на нуждите на нашите малки приятели, както и на Вас, техните родители. Ако се колебаете в избора си или имате нужда от съвет ние сме винаги насреща да Ви помогнем да направите информиран и уверен избор за своето дете.