Peppa pig

Британският анимационен сериал Пепа Пиг се превърна в любим за всяко дете и няма малчуган, който да не знае кои са прасенцата от Peppa pig. Ето защо, играчките от поредицата винаги са посрещани с топлина и усмивка от малките дечица. Кое е особеното в сериала и какво ще откриете в асортимента на онлайн магазин Рая Тойс? Нека видим!

Какво представлява накратко сериалът Peppa pig?

В британското анимационно филмче Peppa pig, се разказва за симпатичното прасенце Пепа, което е на 4 годинки. Тя може да се похвали със своето сплотено семейство, състоящо се от татко Прасчо, мама Свинка и братчето Джордж. Те са изключително любознателното и обичащо да се забавлява семейство на Пепа пиг, а различните епизоди разказват отделни случки от живота на семейството от симпатични прасенца.

През годините на своето съществуване, прасенцата от Пепа Пиг се превърнаха в символ на добротата и сплотеността. Те са симпатични и историите им са базирани на истинския свят, което е един забавен начин детето да се запознае с реалността, а играчките могат да му помогнат.

За каква възраст са подходящи играчките Пепа Пиг

Според създателите на анимационното филмче, то е предназначено за децата на възраст 3 години и нагоре. Следователно, ако Вашето дете е на тази възраст или над нея, то със сигурност ще познае лилавите и симпатични играчки Peppa pig. Ако детето Ви наистина харесва сериала Пепа пиг и той му доставя радост и весело детство, подкрепете го, като го обградите с любимите му телевизионни приятели. Те ще създадат обстановката и настроението, което то иска да изпитва всеки път, когато е сред тях.

Какво Ви очаква в Raya Toys?

Както винаги, продуктовата гама и специалният раздел на онлайн магазина са претрупани с различни видове детски играчки Peppa pig. Тук Ви очакват играчки и дрехи с лика на героите от филма Пепа Пиг. Това са например:

  • Детски и бебешки пъзели;
  • Образователни игри;
  • Градински къщички и други фигурки с Peppa pig;
  • Детско колело;
  • Люлка;
  • Цели комплекти от горнище и долнище за обличане;
  • Ученическа раница и други.

Защо да предпочетете покупките от Рая Тойс?

Защото ние сме сред лидерите в областта и през годините на съществуването си, доказахме, че можем да предлагаме качествени детски играчки и други стоки на евтини цени. Също предлагаме професионално обслужване, голямо разнообразие на продуктовата гама и периодични атрактивни оферти. Това е така, защото постоянно оптимизираме работата си и правим изгодни договори.

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 89

Филтри
Страница
на страница

Артикули 1-40 от 89