Play Land

Play Land

Фирма "ПЛМ" - ООД е създадена през 1997 г.  и оттогава поема дългия път към успеха в бранша. Компанията е специализирана в разработването и производството на детски настолни игри, игрови комплекти и пъзели, развлекателни и интересни за всички възрасти. От 2000 г. фирмата е член на Българската търговско-промишлена камара. От юни 2005 г. тя участва като съучредител в "БАДИ"  на браншовата асоциация "Детски играчки"  България и подпомага  развитието на бизнеса за детски стоки в българските среди  да достигне стандартите на ЕС.

Нашите игри имат за цел, не само да съберат цялото семейство на едночасово забавление, но също така те са и образователни, като акцентират върху нуждата от обща култура , и занимателни, като забавляват както най-младите така и най-възрастните членове на семейството.

Нашето коректно обслужване и работа ни спечелиха клиенти и партньори не само в България, но и  в икномически  развити страни от ЕС. Произвеждаме игри на 12 езика: Български, Руски, Английски, Немецки, Испански, Италиански, Френски, Румънски, Сръбски, Унгарски, Гръцки, Полски.. Това  разширява достъпа на българска  стока на международните пазари и повдига имиджа на българския производител извън страната.

Всички изделия са произведени по европейските стандарти от екологично чисти материали и притежават знак за съответствие СE. Продуктите на фирмата са защитени със запазена търговска марка и част от тях са патентовани в Патентното ведомство на РБ.

http://www.plmbg.com/bg/

Вижте повече