Магазини София

Бебешки магазин Raya Baby на бул. България 110, София

Адрес: София, жк Манастирски ливади, бул. България 110

Телефон: 0899994585

Магазин за играчки Raya Toys на бул. България 110, София

Адрес: София, жк Манастирски ливади, бул. България 110

E-mail: [email protected]

Телефон: 0878955295

Детски магазин на бул. Черни връх 26, София

Адрес: София, жк Лозенец, бул. Черни връх 26

E-mail: [email protected]

Телефон: 0897008781

Детски магазин на ул. Йерусалим, бл. 47В, жк. Младост 1, София

Адрес: София, жк. Младост 1, ул. Йерусалим, бл. 47В

E-mail: [email protected]

Телефон: +359893338022

Детски магазин на Шипченски проход 18, Гео Милев, София

Адрес: София, жк Гео Милев, бул. Шипченски проход 18 Галакси Трейд център

E-mail: [email protected]

Телефон: 0897008782


След няколко магазина в страната, веригата Raya Toys за бебешки и детски стоки продължава да се разраства и през 2013 г. отваря своя пръв обект в София. Оттогава досега магазините на Raya Toys в София са четири и са притегателен център за всички настоящи и бъдещи родители.

Ситуирани са в четири различни софийски зони. Обектът ни в Galaxy Trade Center се намира в близост до бившия хотел Плиска на бул. Шипченски проход 18. Магазин Raya Toys в жк. Лозенец, на бул. Черни врък 26 се намира на 5 минути с кола от НДК, третият магазин на Raya Toys се намира в жк Манастирски ливади, на бул. България 110. Raya Toys отваря вратите на четвъртия си софийски магазин през февруари 2023 г. Той се намира в жк. Младост 1, ул. Йерусалим, бл. 47В в непосредствена близост до Метростанция Младост 1 (обща станция на линии м1 и м4) и спирка на тролейбус №5 (спирка ул. Йерусалим). Петият и най-нов обект Raya Toys е посветен изцяло на детските играчки. Той се намира в непосредствена близост до нашия трети магазин с адрес жк Манастирски ливади, на бул. България 110.

Магазини Raya Toys София

В магазините на Рая Тойс всички бъдещи родители могат да избират от асортимента продукти, подходящи за родилния дом и всичко за посрещането на бебето. При нас има и богато разнообразие от бебешки колички и столчета за кола, мебели за детска стая, спални комплекти и одеяла. Едно бебенце освен да спи и да се храни, трябва и да се изкъпе, затова сме се погрижили нашите клиенти да открият богата селекция от продукти за банята и личната хигиена.

Огромно разнообразие на играчки в различни категории заема по-голямата част от всеки от магазините на Raya Toys в София. Образователни, интерактивни и музикални са голяма част от бебешките играчки. А за децата над 3-годишна възраст сме подредили плюшени играчки, кукли, настолни игри, работилници, музикални инструменти,  конструктори, пъзели, коли, колела, експерименти, както и  играчки и спортни занимания за открити пространства.

Магазини Raya Toys София

В магазини Raya Toys специално място сме отделили за организирането на партита, тържества за детската градина и училище, както и много други ученически пособия. в Рая Тойс ще откриете разнообразие от висококачествени ученически стоки като чанти, раници, тетрадки, химикали, флумастери, моливи, моливници, блокчета за рисуване.

Сред предлаганите продукти за майката и бебето се отличават марките Dr. Brown’s, Avent, Medela, BabyOno, MAM, Munchkin, Tommee Tippee, Chicco, Carriwell. Сред количките и столчетата за кола греят имената на Cybex, Hauck, GB, Tutek, Mutsy, Kikka Boo, Lorelli, Cangaroo и Moni. За перфектния вид в детската стая и в банята ще се погрижат от ITALBABY, Dizain Baby, Texpol, Baby Matex, Tega Baby и Maltex. В магазините на Raya Toys се предлагат и най-добрите европейски брандове за дрехи за деца от новородено до около 12-13 годишна възраст – Minoti, Cerda, Bebetto, Mayoral, Ciccim Baby, Azaria, Колев и Колев, Pinokio, Sofija и други. По дългите стелажи се отличават още марки като Hasbro, Spin Master, LEGO, Educa, Lisciani, Dolu, Dino Bikes, Fisher Price, V-Tech, Tikiri, Melissa&Doug, Beppe, Barbie, Lassig, Cerda, St. Majewski, Munchkin, Kidian, Huanger, Kaichi, Sluban и Brick.

При нас ще откриете много повече! Не се колебайте, а се свържете с нас!