Tutek продукти

Tutek

Tutek

Независимо дали за първи път ще ставате родители или вече сте изпитвали това щастие, вие със сигурност се стремите да направите най-доброто за вашето дете. Сред най-важните продукти, които купувате още преди дори да се е появило вашето малко ангелче е бебешката количка. Тя трябва да бъде удобна, както за вас, така и за детето, да дава максимална сигурност и, разбира се, да изглежда добре. Асортимента на Tutek събира всички тези качества на едно място.

Запознайте се с полската марка Tutek

Компанията започва своята работа през 1973 година във Варшава. Тутек започва своята работа като производител на детски колички и магазин, в който стоките са толкова търсени, че скоро след основаването му се налага да бъде преместен, а продуктите му стават още по-предпочитани. Откакто съществува, основната цел на Тутек е създаването на висококачествени и функционални продукти, които да отговарят на изискванията на дори най-взискателните клиенти. В стечение на на времето, Tutek разширява завода и въвежда автоматични и сертифицирани системи за управление на работата, което подпомага увеличаването на производството и търсенето на пазара.

Какви типове продукти предлага

Tutek е световен лидер в производството на бебешки колички. Съвременните родители често им се доверяват, заради всички положителни качества, които събират в едно. Количките на Тутек се отличават с:

  • изискан дизайн;
  • високо качество;
  • атрактивни цени;
  • пълен комфорт за детето;
  • удобство за майката.

Това са само малка част от предимствата на Тутек. Високата оценка, която клиентите дават е пълно доказателство за това колко добър избор ще направите, избирайки количка на Tutek.

С какво са популярни стоките им

Компанията с дългогодишни традиции се отличава с винаги готово решение, отговарящо на най-новите тенденции на пазара. Съотношението между цена и качество няма как да не бъде забелязано. Всички модели имат висока безопасност, призната и потвърдена с Европейско свидетелство. Най-добрите модели се хвалят с приза “Продукт на годината” през 2013, а Тутек остава сред най-признатите производители на бебешки и детски колички и до днес.

Rayatoys.com - официален вносител в България на марката Tutek

Гарантирано качество и 100% процента оригинални продукти - това получавате, доверявайки се на Rayatoys. Разгледайте онлайн предложенията ни и поръчайте без да се замисляте. При нас ще откриете бебешки и детски стоки, аксесоари и играчки. Всичко необходимо за отглеждането на вашето дете е тук. Ако ви трябва количка с високо качество и голяма функционалност - то мястото е Rayatoys, a Тутек е марката.

Вижте повече
Филтри
на страница

38 продукт(а)

Филтри
на страница

38 продукт(а)