Заяви VIP карта

Заявете вашата VIP карта като допълнителен този формуляр:

С клиентска карта RAYATOYS Вие сте част от нашата програма за лоялни клиенти.

Основната цел на програмата е да Ви възнаградим така, че сте нашия постоянен клиент. С нея искам да покажем, че държим на Вас.

В качеството си на нашия клиент, Вие получавате не само професионално и обслужване, но и спестявате средства.

Карта RAYATOYS Виж данните право на отстъпка веднага при пазаруване. Представя се преди да се купите. Ако не носите картата, можете да представите телефонен номер, който да се идентифицира, като лоя клиент.

Карта RAYATOYS може да се използва във всички обекти RAYATOYS, както и при онлайн поръчки на www.rayatoys.com.

Раяленд личен служи с името Варна, бул Цар Освободител 39, е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, магазини RAYATOYS, е регистриран администратор на данни в Комисия за защита на личните данни, по повод съхранение на данните, доброволно от КЛИЕНТИТЕ във връзка с регистрацията им в програмата на лоянли клиенти.

Съобразно Закона за защита на личните данни, КЛИЕНТЪТ има право на достъп до собствените си лични данни, които се предоставят при попълване на формуляра за регистрация, както и на справката в тези данни.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Карта RAYATOYS се издава безплатно на физически лица над 18 години, както и на юридически лица. Картата може да бъде издадена във виртуален вариант, като на клиента се номер, с който той да се идентифицира като лоялен клиент. Притежателите на клиентска карта, получавате отстъпка в размер на 5% при покупка на стоки с носителя Раяленд ООД ,3% при покупка на стоки които не са с вносител Раяленд ООД и 1% за памперси, храни и козметика.

Условия за ползване на картата RAYATOYS може да се промени.
Информацията ще бъде публикувана на www.rayatoys.com.