Hauck Дъждобрани и комарници за бебешки колички

Филтри
на страница

7 продукт(а)

Филтри
на страница

7 продукт(а)

Когато се отнася до ежедневни разходки с вашето дете, винаги трябва да бъдете подготвени. Излизате на слънце, но след минути може да завали. Затова е важно да изберете подходящ дъждобран, който ще предпази количката и детето вътре в нея. Дъждобраните Hauck са идеален вариант за защита по всяко време. Не позволявайте на дъжда или насекомите да ви хванат неподготвени. Изберете и подходящ комарник Hauck, който няма да позволи на никое насекомо да се доближи до вашето мъниче.

Предимства

Онлайн магазинът Рая Тойс ви предлага разнообразни серии дъждобрани и комарници Hauck на неустоими цени. Защо трябва да изберете Хоук:

  • подходящи са за детски колички и бебешки столчета;
  • има различни модели за лежащи кошове или летни колички;
  • налични са модели за близнаци, осигуряващи удобство при разходките с две дечица;

Когато избирате обърнете особено внимание на модела количка Hauck и дали продуктът ще пасне на нея. Прозрачните дъждобрани са много удобни, тъй като дават видимост към детето по всяко време и пропускат достатъчно светлина. Моделите притежават вентилационни отвори за максимален комфорт. Предпазват от дъжд, сняг и вятър.

Разгледайте каталога, изберете подходящия за вас вариант и направете поръчка бързо и лесно. За продукти на стойност над 100 лв. доставката е безплатна.