Cangaroo Столчета за кола

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Филтри
на страница

13 продукт(а)

Какви столчета за коли са подходящи за децата в различните възрастови групи? Вижте вариантите, предлагани от Cangaroo!

Какви са видовете столчета

За безопасното пътуване на децата е задължително те да се возят в специални седалки за коли. Ето разновидностите:

0 – 13 кг

Първата възрастова група включва най-малките. Столчетата за коли са подходящи и за новородени. Формата им напомня на малка кошница, в която бебето е легнало.

9 – 18 кг

Тук са децата от 9 месеца до 4 години. Столчето за кола е оформено като малко кресло, което държи малчугана стабилно в седнала позиция. Има облегалка за главата.

15 – 36 кг

Столчетата за коли за най-голямата възрастова група често нямат облегалка, а представляват малка седалка, която повдига детето, прави позицията му по-удобна и позволява коланът да бъде правилно поставен.

Какви са предложенията от Cangaroo

Cangaroo (известна още като Кангаро) е една от най-търсените марки в тази категория. Тя предлага както бюджетни модели, така и висок клас предложения.

  • столчета за коли 0+ – удобните кошници от Cangaroo имат стабилна дръжка за пренасяне, както и мека подложка за комфорт на бебето. Могат да се използват като седалки към количките Кангаро. Сенникът пази бебето от слънце и вятър;
  • 9 – 36 кг – комфортните столчета от Cangaroo имат регулируема облегалка за глава и мека тапицерия с подплата. Материите предпазват от изпотяване;
  • 15 – 36 кг – анатомичните седалки за коли от Кангаро осигуряват комфортно пътуване. Имат и дръжки за ръцете. Конструкцията е лека и стабилна;
  • комбинирани модели – Кангаро предлагат и мултифункционални варианти, които са пригодени за използване за различните възрастови групи. Това става чрез настройки на облегалката и с други механизми;
  • с въртене 360 градуса – ако търсите предложение от висок клас, добър избор е моделът Commodore от Кангаро със система изофикс, при която седалката може да се завърти по посока на движението и срещу него. Има и 4 позиции за регулиране на облегалката.

Сред най-популярните и търсени модели за коли на Cangaroo са още предложенията им от сериите Pilot, Mira, Stefanie, Survivor и други.

Защо да поръчате от Рая Тойс

Онлайн магазин Рая Тойс е мястото, където за вас са събрани предложенията на водещи производители на детски и бебешки стоки като Cangaroo. Имате възможност да сравните моделите и цените и да изберете най-добрите и най-изгодните оферти.

Каталогът ни предлага изобилие от продукти Кангаро с високо качество, ефектна визия и атрактивни ценови параметри. Постоянният интерес на нашите клиенти към артикулите на марката и фактът, че те отново я избират при отглеждането на своето второ и трето бебе може да ни говори само едно – Кангаро предлага високи стандарти и удовлетворява потребителските търсения.